matri
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• P
    Merhaba Matri, seni yeniden görmek ne güzel :D
    selamlar....

SELAM VER
    Yola çıkınca her sabah
    Bulutlara selâm ver.
    Taşlara Kuşlara
    Atlara otlara
    İnsanlara selâm ver.
    Ne görürsen selâm ver.
    Sonra çıkarıp cebinden aynanı
    Bir selâm da kendine ver.
    Hatırın kalmasın el gün yanında
    Bu dünyada sen de varsın!
    Üleştir dostluğunu varlığa
    Bir kısmı seni de sarsın.
    Üstün Dökmen
    Selaaammm! Ben geldimmmm... :)

Ah kıyamam ya... Hay allah... Walla nerede olduğumu biliyorsun dostum. İhtiyacın olduğunda her zaman beni bulabilirsin. Ha bu arada sen duymadın haberi ama ben sigarayı bıraktım, bir ayı geçti galiba :) Bu da benim sana güzel haberim olsun. İş güç aynı, deli bir koşturmaca var bu aralar ama sen arada uğra bana not bırak öyle kaç şekercim:))

Her şeyin mucizevi biçimde senin dilediğin şekliyle akmasını, hatta kitap yazacak kadar vaktinin de artmasını dilerim:))
    İlk imza benim, haberin ola:)))

Sevgilerrrrrrrrr İstanbul'un karlı sabahındaaannn:))
    Matriiiiiii,
    Kuzum nerelerdesin sen??? Çok şükür haber aldım senden yaa... Yani bu kadar zaman sonra şuraya bu kadar kısa not bırakıp gidilir mii?? Matriii, Matri diyorum sana.... Yahu, biraz detay vermeden kaçılır mı böyle???
    P
    HAPPY FEETS-NEŞELİ AYAKLAR,,bizim favorimiz;

Matriiiiiiiiii,
    İzmir'in Matrisiiiii, neredesiiiinn? Allahım tamamen kayboldun, inanamıyoruum dostum ya... Özledim seni... Yahu iki lafın belini kıramıyoruz artık senle??? Bu yeni iş seni hapsetti galiba, aman huzurun, keyfin yerinde olsun yeter:)) Eşinle oğluna da selamlar, sevgiler:))

Arada uğra, iki çift laf bırak bana, huysuzlanmaya başladım, haberin olsun şekercim :))
    Matriiiiii,
    Nasılsın canım yaaa... Kayıplardasın walla :( Arada bir haber et dostum yaa... Göçmen kuşlara döndün, senede iki kere haber almak beni kesmez haberin olsun :))

Çok öptüm seni dostum, kendine çook iyi bakkk :))
    Günaydın dostum,
    Ne var ne yok????? Umarım her şey güzel gidiyordur. İşteki sorunların çözülmüş olmasını diliyorum.

Özletme bu kadar kendini, arada bir haber bırak dostum.
    Sevgiler!!!!!

İzmir'e bir gelesim var ki,anlatamammmm!!!!
    Matriiiiiiii,
    Seni çok özledim. Nerelerdesin, nasıl geçiyor günlerin??? Memnun musun hayatından??? Alışabildin mi???

İnsanlar nasıl? Umarım güzel dostluklar kurarsın.

SEni sevmeyen ölsün zaten şeker:)))

Muhteşem ötesi bir gün geçirmeni dilerim:)))
    Sevgili kardeşim,
    Mubarek Şeker bayramını canı yürekten kutluyor hayırlara vesile olmasını huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum

Mutluluk, sanki çok uzaklarda!
    Yalnız bir kelamdır yakınlarda
    Ulaşamazdım sanırdın da
    Bak seyret mavinin tonlarında
    yepyeni mutlu bir güne merhaba dileklerimle...günaydın:)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri