_EliF_
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    merhabalar956k sayfanıza sevgilerimi bırakıyorum hep mutlu kalınnny789
    Ben bir telefon numaranı isteyeceğim başka türlü anlatamam çünkü :)
    Ama o eski problem tamamen bitti.
    Ama hayatım gitgide sarpa sarıyor :D
    elifcim gorusemiyoruz pc bozuldugu cin siteye giremiyorum.nasil gidiyor isler seni merak ediyorum..
    Elif hanım beni unuttunuz galiba oysa ben sizden gelecek msj ı dört gözle bekliyorum :) sık sık bilgisayara baktığım için gözlerimde sızlamaya başladı gözlerim içinde bişiler yazarsanız çok memnun olurum y789
    müziğini çok sevdimmm

sıkılınca söyle, ben profilime koyayım tamam mı [IMG]

gerçi ben arada gelip burada dinliyorum girlhaha

nasılsın şekercim.. pek göremiyorum seni dusun2

:( Gelecem yalnız bu son bir kaç gün yoğun geçti herkesten özür dilerim veee
    sana çoook teşekkür ederim. Neden dersen şu an kelimelerle ifade edemiyorum ama anlarsın sanırım. :) Duygulandım.
    sessizce gelip bir çiçek bıraksam, sevgili Elif keyifli yazılarını bizlerle paylaşmaya devam eder mi acaba??

• Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri