genco
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• [IMG] Hohohoooo! Ben geldimmmm... [IMG]

Sağlıklı, mutlu, huzurlu, aldığımız her nefeste hedeflerimize daha fazla yaklaştığımız, kararlı, umutlu, neşe dolu, bol bol bolluk ve bereket içinde, sevdiklerimizle bir arada muhteşem bir yıl diliyorum.

Mutlu seneler!

merhaba genco,
    insilün direncim biraz yüksek çıktı.şuan şeker hapı kullanıyorum.diyabetli olma riskim yüksekmiş.ama ne kadar kullanıcam bilmiyorum.3 ay sonra tekrar şeker yüklemesi yapılacak.kortizol yüksek çıktı.kortizol düşürücü kullanıyorum.böyle işte ağustos ayından beri tahlil üstüne tahlil.Allah beterinden korusun.onun dışında herşey yolunda.kendine iyi bak.görüşmek üzere.gülerek kal :)
    merhaba genco :)
    ziyaretinden çok memnun kaldım.teşekkür ederim.bazı sağlık problemlerim var tedavilerim sürüyor.azra çok şükür iyi.bayramda hastalandı.şuan daha iyi.umarım sende de herşey yolundadır.sevgiyle gülerek kal :)
    GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN :))
    B
    Çok sevindim iyi olmana :)
    Ufaklıkta iyi büyüyor abi olmuş kendisi öyle diyor :)
    B
    Hu hu canımcım nasılsın? Nerelerdesin? Keyfin nasıl?
    genco sultan gitmiş çok üzüldüm ben.... neden gitti ki senin haberin varmı
    Allah razı olsun abicimm :) İyiyim bende nolsun. Yolunda herşey çok şükür, daha da iyi olacak sevincli Sevgiyle kal, Allaha emanet oolll sevincli
    Merhaba Canımmmm, bu ara bahar temizliği dönemine girdim, eskileri atıyorum.
    Taşımamam gereken ağırlıklardan kurtuluyorum. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım:))))

Bol bol gülelim, keyif ve şans her yerde gelip bizi bulsun Gencocuğum:))

Kucak dolusu sevgilerimle:))
    Abicim nasılsın iyi misin? Uzun zaman oldu görüşemeyeli değil mi?? İnşallah iyisindir, Allah'ım her daim güzellikler versin sana...
    B
    Canım gencommmmm, iyi olmana nasıl sevindim bilemezsin . Her şeyin yolunda olması da ayrı bir güzellik tabii...
    Biz de iyiyiz çok şükür , prensimde çok iyi abisi önümüzdeki ay 2 yaşına girecek o da kocamannnn oldu...
    Uğradığına çok memnun oldum kendine çokkkk ama çokkk iyi bak , sevgi ve huzur hep seninle olsun :)
    B
    Merhaba canım benim , iyiyim çok şükür seni sormalı?
    Çok sık göremiyorum seni , umarım her şey yolundadır.
    Kendine iyi bak ve her şey gönlünce olsun , gülekal emi...
    B
    iyiyim canımcım ne olsun , 2 hafta boyunca kurstaydım geç cevapladım kusura bakma ..
    Dilerim sen de iyisindir , her günün süper keyifli geçsinnn , gülekal emi...
    Keyfim çok yerinde çünkü bugün sigarayı bıraktım. Sonsuza kadar çıkarttım hayatımdan. Çooook mutluyum...
    İş neyi gerektiriyorsa, çaresiz kabulleniyoruz. İstedikleri bu olsun Genco. Katlanılabilir bir problem. Arada akşamları ya da hafta sonları nete girdikçe bize not bırakırsan çook sevinirim:)) Dilerim günlerin harika geçer. Biz de seni çook seviyoruz. İyi ki varsın.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri