yurdahal
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Sevgili Yurdahal merhabalar yazılarını ilgiyle okuyorum.
    kullanma klavuzun gerçekten çok yararlı bir çalışma.
    Çok teşekkürler.
    bayıldım tek kelimyle annemede okudum insanı motive ediyor yazılarınız kendime inanılmaz bir güven duydum ve şu anda isteklerimden daha da eminim yaşadıklarınızı bu güzel yazılarla bizle paylaştığınız için teşekkürler anlatımınızda gerçekten çok güzel ve akıcı:)saolun...içimdeki sesi tekrara harekete geçirdiğiniz için ...sevgiyle kalın...
    Sevgili Naz 78,

Tabii ki abla diyebilirsin:) Birgün uzun uzun sohbetler de ederiz, neden olmasın. Son derece keyifli olacaktır eminim.
    Sevgiler
    yazılarınızı takip ediyorum size karşı büyük bir ilgi ve sevgi oluştu bende bu arada bende abla diyecem müsade ederseniz sizinle tanışmayı uzun uzun sohbetler etmeyi çok istiyorum kimbilir belki de olur çekim gücü sayesindi sevgilerle :)
    Geldim, forumu şöööyle bir dolaştım... Çok özlemişim... yine buralardayım bundan sonra:)))
    bu gece ki buluşmanız da sizden dua ve enerjinizi isteye bilirmiyim?
    şöyleki benim annem
    intersisyel akciğer hastası
    yanı ak ciğerinde buzlu bir görüm var ve tedavisi olmayan bir hastalık
    geçen sene doktorlar 1, 1.5 sene
    dayanabilir dediler. şimdi artık kendi ihtiyaçları için yürümekte nefes zorluğu yaşıyor.doktorlar hastalığın son aşamasında olduğunu söylediler annem 39 yaşında(babam ölünce) çalışmaya başladı
    5 çocuk büyütüp tek başına hepsini yuva sahibi yaptı 10 sene öncesine kadar çalışıyordu.kendini çocuklarına adamış bir bayan.onu çok seviyorum fakat nefes zorluğu beni üzüyor.düşünce gücüyle tedavide ben nasıl bir yol izleyebilirim
    bu gece acaba bana nasıl yardım edebilirsiniz.bana alternatif tıp ve enerjiyle fayda olabileceği söylendi
    eminim vardır .sözün kısası şu anda bu konuda nasıl bir yol izlemem gerek .kendim için yapamam gerekenler yavaş gidiyor
    egomla barış biraz bu yüzden uzadı gibi geliyor bana.
    mümkün olduğu kadar yazımı sizleri yormamak için kısa tutmaya çalıştım.medatör arkadaşlar
    bu konuda çalışma yapmış kişiler
    bu hastalığı tanıyıp çalışma yapan kişiler
    bana yol gösterip bu gece buluşmada bana dualarınızı yollarsanız
    beni mutlu edersiniz
    Ben de hepinize teşekkür etmek istiyorum sevgili Arkadaşlar,
    Evet profilimi iptal ettirmek yersiz olacak, işlerimi yoluna koyduktan sonra tekrar bol bol burada görüşeceğiz.

Hepinize kucak dolusu sevgiler

Yurdahal
    yurdahal@gmail.com
    Sevgili yurdahal, sana islerinde basarilar diliyorum..aramizdan yogunlugundan dolayi ayrildigina hem uzuldum hemde kitap yaziyor olman sevindirdi, insallah profilini iptal etmezsin, daha rahat bir zamanda seni tekrar burda gormek isterim....kitaplarin ciktiginda burda bizlere duyurmanida isterim..umarim tekrar gorusuruz..persembe geceleri gorusmek uzere Allaha emanet ol

Sevgiler
    Sevgili Arkadaşlar,
    İşlerimin yoğunluğu ve yazmakta olduğum 2 kitaba daha fazla vakit ayırmam gerektiği için bundan sonra forumda yer alamayacağım. Ancak forumdaki üyeliğimi nasıl iptal edebileceğim hakkında da bir fikrim yok. Sanırım bu konuda arkadaşlar bana yol gösterecektir. Yine de her Perşembe gecesi saat 00:00 da sizlerle birlikte olacağım. Ben bu Perşembe gecelerini artık adet haline getirdim:))). Zamanım uygun olduğunda tekrar aranızda olmak ümidiyle

Sevgiyle kalın
    Yurdahal
    Yurdahal canimsin cok tesekkur ederim.sabah sabah gulumsettin beni...tesekkur ederim ve kiss3 kiss3
    sevgili Su Duru,
    Bu arada fotoğraftaki çiftte birbirine sevgi dolu baksın ve mutlu bir görüntüleri olsun gerçekten. Eğer varsa birisi, ve varsa onun resmi yap bir photoshop çalışması diyesim geliyor:))
    olur tabii, ne güzel bir yöntem düşünmüşsün... ayrıca bundan daha iyi anlatılamazdı:)
    Sevgili yurdahal, persembe gunleri katilmaya calisiyorum..imgelemede zorlananlardanim ben..
    istedigim bir durumu onceden bir resime bakarak yapsam olurmu? diyelimki guzel bir iliskimin olmasini istiyorum..mutlu bir ciftin resmine bakarak imgelemeye calissam olurmu?
    oof nasilda zorlaniyorum anlatmaya..umarim anlamissindir

sevgiler
    yurdahal hanım,
    bu geceki meditasyonu sabırsızlıkla bekliyorum.
    ilk defa aranıza katılacağım, önerebileceğiniz birşey varmı?
    şuan ne yapabilirim?
    gece 00.00'da ne yapmalıyım?
    teşekkürler
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri