RimA Vita Perfetto

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• ben teşekkür ederim kuzum varlığın için içtenliğin için. tabiki isterim özledim senden enerji almayı :D:D
    Aminnnnn tatlımm hep sürsün inşallah hayırlılarla. tabiki kıpır kıpır olcan mutluluk bu her vardığı yerde güzellik cıvıltı getiriyor al bidaha gönderiyorum sabah mutlulukla uyanırsın inşallah çünküüüü şimdiden üzerine mutluluk serptiiiiiimmmm yaaaaaaaaaa :D:D:D:D:DD:D
    Canım beniiiiim nekadar mutlu oldum anlatamam :) Çooook teşekkür ederim sen de iyiki varsın hepimiz öyle süpersonik yıllar geçirelim inşallah :) Çok mutlu ettin beniiii çok teşekkür ederim tekrardan :) kiss3
    canım benim en güzel hediyeden gönderiyorum mutluluğumdan gönderiyorum sevgiyle mutlulukla kal seni seviyorum iyiki varsın tatlımmmmmmmmmmmmmmm
    Merhabalar canımmmm...

P
    ama bu nick haaarika olmuş 956k 956k 956k

ben de sana kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum

kendine dikkat et,seni üzenleri bi kenara not et,sonra birlikte bakarız bi çaresinegirlhaha
    actionsmile
    canım benim sende mutlu kal huzurlu kal en güzel şekilde yaşa benide unutma sana uzaklardan ışık gönderiyorum her günün sabahına benide mutlu an olurmu ;)
    Canııım merhaba :) Hoşgeldin profilime, uzun zamandır insan yüzü görmüyordu çok güzel oldu valla :)) Umarım oralarda her şey yolundadır ttli3
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri