R
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• [IMG] Hohohoooo! Ben geldimmmm... [IMG]

Sağlıklı, mutlu, huzurlu, aldığımız her nefeste hedeflerimize daha fazla yaklaştığımız, kararlı, umutlu, neşe dolu, bol bol bolluk ve bereket içinde, sevdiklerimizle bir arada muhteşem bir yıl diliyorum.

Mutlu seneler!

Merhabalar canım,

Kurumdan kuruma değişiyor mülakatların niteliği. Seninle meslektaş sayılırız. Yanılmıyorsam Ua İlişkiler mezunusun. Valla ne yalan söyliyim gerçekten mükemmel bir görüşmeydi. Ardından İK ile görüşmeye gittim. O da çok sıcak ve güzel geçti. Olumsuz yanıt aldım 3. aşamanın sonunda. Ama görüşmeyi yapanlar adayı sıkan ve strese sokan tipler değildi. Mülakat aşaması da önemli bir aşama bazı kişiler bu konuda eğitimsiz oluyor. O nedenle adaylara misafir gibi davranmak yerine sıkıntı yaşatabiliyorlar.

10 yıl sonra kendini nereden görüyorsun? Bu gerçekten çok önemli bir soru bence. Hedeflerden ziyade ideallerini düşün. Ulaşmak istediğin en yüksek mertebeyi... Böyle bir soruyla karşılaştığında ideallerine dönük yanıtlarsan "İdealin ne?" sorusundan kurtulursun. Bu soru stres yaratabilir çünkü. Tabii ne soracakları başvuru yaptığın kuruma göre değişir. Belki sadece bilgi ölçen sorularla da karşılaşabilirsin.

Ben de şuan İstanbul'dayım. Ankara'ya ksıa zaman sonra döneceğim. İnşallah bir ara tanışır görüşürüz. Ben de çok memnun olurum.

Hedeflerine en hayırlısıyla ulaşabilmeni dilerim.

Kocaman sevgimle. kiss3
    İyi gidiyor roxie ciğim çok yorucu bir yılın ardından tatile erdiğim için çok mutluyum. Şükürler olsun
    Yarın denizde olucam ;)
    Bolca huzur ve pozitif enerji depolamaya gidiyorum.
    Hiç surat asmadığım bir tatil geçirmek istiyorum.
    Gülmekten yüz kaslarım ağrısın...
    Öpücüklerimi yolluyorum sana da

Kendine çok iyi bak harika bir hafta geçirmeni dilerim...
    Ya inanmıyorum az önce de ben sana diliyeyim diyordum. Sen benden önce davrandın. :D

Senin haftasonun benimkinden de güzel geçsin tatlım.

Kucak dolusu sevgiler...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri