Işıldayan Safir

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• selamlar....

SELAM VER
    Yola çıkınca her sabah
    Bulutlara selâm ver.
    Taşlara Kuşlara
    Atlara otlara
    İnsanlara selâm ver.
    Ne görürsen selâm ver.
    Sonra çıkarıp cebinden aynanı
    Bir selâm da kendine ver.
    Hatırın kalmasın el gün yanında
    Bu dünyada sen de varsın!
    Üleştir dostluğunu varlığa
    Bir kısmı seni de sarsın.
    Üstün Dökmen
    boy uzatma telkiniyle ilgili bana biraz bilgi verirmiisn bende aldım değişiklikler olmuş sanırım telkinler yeniden gönderilmiş ..bana bir şey gelmedi..ne kadar dinlemeliyim 15 gündür dinliyorum pek bir fark anlayamadım.????
    Allah'a hamd olsun bende iyiyim canım ablacığım:)Seni bu kadar beklettiğim için özür diliyorum.Hakkını helal et canım ablacığım.Ben nerelerdeyim sorusuna gelince siteye ne zaman girmiyorum değil mi :)Yaklaşık 6 ay.Ben şimdi bu 6 ayı nasıl özetlerim.Her geçen gün kendimi idrak ediyorum Rabbimin izniyle.Kendimi geliştiriyorum.Hedeflerim doğrultusunda düzgün adım ilerliyorum.Yaklaşık 2-3 ay önce Antony Robbins'in Sınırsız güç kitabını aldım onu okuyorum.Daha doğrusu benim tabirimle hem bitirdim hem duruyor.Sırasıyla gittiğimiz zaman (sürette) ortalardayım.Ama biraz daha karışık okuduğumu da söylersem hemen hemen hepsi bitti :)Bunun dışında yine kişisel gelişim üzerine ağırlık verdim:)Aslında bunu uzattıkça uzatırım.:D.Bügünlük biraz kısa geçeyim :).İnşallah Aklıma geldikçe anlatırım gerisini :).Ben yokken sizler ne yaptınız :)Gelişmeler var mı?Bu arada bengusu abla ile bluepepples(Alexandra) neredeler onları göremedim :).Aslında sorularım daha da var.Ama bunuda biraz kısa kesiyim:)Sizleri seviyorum.HAyırlı akşamlar :)
    Allah'ın selamı, rajmeti ,bereketi ve ihsanı üzerine olsun sevgili ablam:)Allah dünyada güzellikler ahirette güzellikler ihsan etsin.Nasılsın Görüşmeyeli uzun süredir pek üzerinize düşmedim :)Özledim sizi.Görüşmeyeli nasılsın :) Günlerin nasıl geçiyor.

Burdan da merhabaaa,

Öncelikle koca bir iş görüşmesini bütün detaylarıyla anlattığın için teşekkür ederimmm ben de şu zamana kadar sadece 1 tane iş görüşmesine gittim ve tam anlamıyla fiyaskoydu ama şimdi daha çok istediğim ve önemsediğim bir iş var İstanbul'da olsun o kadar istiyorum ki benim için yepyeni bir başlangıç olacak ve senin iş görüşmesi tecrübelerini okudukça nedense rahatladım sorulara kendimce cevaplar vermeye çalıştımm heyecanlandımmm :)

Şinasi sahnesindeki gösterini izlemek isterdimmm Zerynthia ben de Ankara'dayım seninle tanışmayı çok isterim,

Ezgi
    gece tek yatamamak acaba varlıklar gelirmi diye hiç düşünmek istemesemde sürekli aklıma geliyor..tıkırtılar falan aynen sizinde yazınızda bahsettiğiniz gibi bi ortama girmekten çok utanıyorum kıpkırmızı oluyorum birinin bana aa kızardın demesinden çok utanıyorum..yalnız başıma bir yere gıdemıyorum utanıyorum inanın bı yerde yemek yerken bıle herkes bana bakıyormus gibi geliyor..insanlarla fazla konusamıyorum sivrilmekten korkuyorum..
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri