eski
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Selam eski yeni üye oldum foruma yazdıklarının üzerinden seneler geçmiş ama seninle bire bir konuşmayı isterim mesaj yoluyla. Boy uzatma konusunda gerçekten yardıma uzamış birileriyle bire bir konuşmaya ihtiyacım var yoksa korkularımı yeneceğimden şüpheliyim ve inancımı da kaybedebileceğimi düşünüyorum eğer geri dönüş yapabilirsen mesajıma .ok mutlu olurum teşekkürler
    evet oldukça eski bir üyeymişsiniz baktım. Aslında 2007 de ben bu forumu keşfetmiş. Hatta ücretsiz telkinlerden bir kaç cd doldurtmuş ve uzun zamanda bunları dinlemiştim. Geçenlerde taşınmak için toplanırken o cd elime geçti. Tekrar baktım ve işte 6 aydırda buralardayım.
    selam eskı sen boy uzatma gurubunun cok eskı uyelerındensın..ama uzun zamandır yoksun..neler yapıosun vazmıgectın bu fıkrınden

[IMG] Hohohoooo! Ben geldimmmm... [IMG]

Sağlıklı, mutlu, huzurlu, aldığımız her nefeste hedeflerimize daha fazla yaklaştığımız, kararlı, umutlu, neşe dolu, bol bol bolluk ve bereket içinde, sevdiklerimizle bir arada muhteşem bir yıl diliyorum.

Mutlu seneler!

B
    Merhaba , hoş geldin iyi oldu hatırlattığın arada bir hatırlat olur mu? Ne de olsa ben yaşlı bir insanım unuturum neme lazım :)
    Gönlünce bir gün diliyorum , her şey istediğin gibi olsun.
    B
    Hayırlı olsun çokkkkk sevindim , dilerim iş konusunda da şansın açık olur .
    Gönlünce olsun her şey ...
    B
    Hu hu naber ? Nasılsın? Görmüyorum seni uzun zamandır , dilerim keyfin yerindedir ...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri