Belgin ∞
Reaksiyon puanı
45

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    bir kahve içmeye vaktiniz varmıkahvesmileysevgiler
    canım redflowers merhaba,
    uzun zamandır yoktum
    güzel haberlerini duydum
    çok sevindim hayırlı ugurlu olsun
    herşey gönlünce olsun mutlulugun daim ve herşey istediğin gibi olsun...
    Belgin'ciğim,nasılsın tatlım.
    şifalı bitkiler konusunda zehirli guatrla ilgili bir yorumunu okudum..
    Bu hastalığı yenmende reikinin etkisi oldu mu, merak ettim..
    Çünkü çok ciddi bir hastalık,ameliyat bile olunamıyor bildiğim kadarıyla..avukatım da bu derten muzdarip..Mesleğini bırama noktasına geldi..

çok sevindim iyi olmana..s456
    S
    956k956k956k956k956kçok teşekkür ederim ziyaretiniz beni mutlu etti
    S
    y789size merhaba demek istedim :)))
    ARKADAŞ LAR MERHABA ;
    BU SİTEYE YENİ GİRMEYE BAŞLADIM.İNCELİYORUM ŞUANDA OLUMLU ŞEYLER GÖZLEMLİYORUM.
    SİZLERİN GÖRÜŞLERİNİ MERAK EDİYORUM..
    TEŞEKÜRLER...
    belgin'ciğim,nerelerdesin?..ark5
    nasıl gidiyor hazırlıklar,koşturmaca içinde olduğun belli..
    Yokluğun hiç çekilmiyor valla..actionsmile

merhaba sizden bi ricam var benim için çok önemli bi kurs prog katılmak için yedek listedeyim ve yedek listeden kimlerin katılacağı ilan edilecek yarım saat sonra benim için EFT,iki nokta vs ne yapabilirseniz
    canım benim iki noktalarım ve dualarım seninle actionsmilebenimde ablamlar var fazla giremiyorum forumagirlhaha
    uy897ya çok sevindim ismira ile ikinize iki nokta yaparken istedikleri gibi demiştim çok sevindim canım benim,benimle paylaştığın içinde ayrıca teşekkürler...o evde çok mutlu olmanı dilerim.çünkü sen buna layıksın.y789
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri