E
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• boy uzatmayla ilgili olan telkin de özel hazırlanıyor sipariş veriniyor yani,ücretli o. ama diğer telkinleri mesela kendine güven mutluluk vs. onlar var sitede görmüşsünüzdür onları, denediniz mi ? :) çok güzel onlar çok faydalı kesinlikle :D
    boy uzatmayla ilgili konu vardı bir ara.orada birsürü değerli bilgi vardı boy uzatmayla ilgili imgeleme çevirileri falan vardı ama o kayboldu sonradan yanlışlıkla.şu anda da boy uzatmayla ilgili konu var orayı okumadım siz incelediniz mi,belki orada boy uzatma ile ilgili olan imgelemelerden bahsediyordur.ben bir ara çok yapıyordum düzenli.nefes çalışmasıyla birlikte yapıyordum içimde parlak esnek bir enerji küresi olduğunu düşünüyordum her derin nefes alışımda evrendeki boy uzatma enerjisini içime çekmiş oluyordum o küre o enerjiyi alıyor ve nefes verişimde de o boy uzatma enerjisi bütün vücuduma yayıldığını imgeliyordum kollarıma,bacaklarıma.ve bacaklarım uyuşuyordu enerjiyle dolduğunu hissedebilyordum.ellerim kollarım da enerjiyle doluyordu.sonra da yatağımdan kaltığımı evdeklerden uzun olduğumu sonra güzel boyumla dışarı çıktığımı falan imgeliyordum böyle :)) bu imgeleme de o silinen konuda yazıyordu zaten,orda bir sürü vardı daha imgeleme çeşitleri değişik bilgiler falan :)
    sizin için link buldum :D imgeleme için http://www.hayatimdegisti.com/forum/gelistiren-yazilar/613468-imgeleme-hayalgucu-gucu.html
    telkinin ne olduğunu öğrenmek için http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/1931-genel-kullanim-rehberi.html

bunları incelerseniz fikir sahibi olursunuz diye düşünüyorum.imgelemede nasıl desem emm düşündüğünüz durumun görüntüsünü falan zihninizde canlandırıyorsunuz. telkinde de mesela sınava girerken olumlu şeyler söyleriz başarıyorum soruları çözüyorum vs. gibi bunlara telkin deniyor. sitedeki telkinler hakkında da verdiğim linki incelebilirsiniz :))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri