H
Reaksiyon puanı
87

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• merhabalar..sevgiler... ben yeni katıldım...sahaja yoga yapıyorum ..durugörü de spontane bir şeyler var ben de de..burada yardıma ve desteğe açığım mp3leri nasıl alabiliyoruz..Teşekkürler..
    atakan bey selam,
    yeni üyelerin ses getirmesinden memnun olduğunuzu söylüyosunuz.onlar da sizin geri dönmenizden memnun olurlar.inanın buna...
    slm bende programları yeni izlemeye başladım.yardıma ve destege ihtiyacım var.mp3 leri nasıl alabiliyoruz yada dinleye biliyoruz.tşklr
    slm atakan bey mrblar öncelikle.Boy uzatma telkini konusunda bana yardımcı olur musunuz.yaptırmak istiyorum fiyat hakkında da bilgilendirme yaparsanız sevinirim.en kısa zamanda msjını bekliyorum.tşk.ler
    selam,

ben kuşadasında yaşıyorum.burda yaşayan bu konularda gerçekten uzman,çok değerli biri ile

tanıştım.kendisi seminerlere falan katılıyor.hatta şanal beyin programına davet edilmiş.benim onunla

karşılaşmam hayatım için mucize gibi bişey.3 senedir de ondan eğitim alıyorum.

onun benim üzerimde bu kadar emeği ,desteği olduğu halde hala başaramamam beni çok üzüyor .

beynime hükmedemiyomuyum .niye böyle oluyor.bana bu konuda yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim

şimdiden çok teşekkür ederim
    selam ben skorpy uzun süredir yoktum siteye giremiyorum eğer skorpy şifresini atarsanız flashcolormerkez@hotmail .com a sevinirim bu arada mail adresimede giremiyorum saygılar atakan bey :)
    selam ben uzaktan usui reiki uyumlaması almak istiyorum sizce buna itimat etmelimiyim bu konuda bana yardımcı olurmusunuz .....uzaktan olabilirmi şimdiden teşekkürler
    atakan bey ben ders çalışma cd si ile ilgili bilgi almak istiyordum formda gönderdim ama sitede problem oldu ya geldimi gelmedimi bilmiyorum ne zaman bilgi alabilirim acaba
    Atakan bey Öncelikle Teşekkürler bizlere böyle bir imkan vediğiniz için telkinleri dinlediğiimden beri hayata daha olumlu ve pozitif bakıyorum.
    Benim bir sorunum var düzgün yediğim içtiğim halde yıllardır kilo alamıyorum.
    Bununla ilgili bir çalışmanız varmı acaba? Teşekkürler
    Y
    Atakan bey mesajımı cevapladığınız için ve yaptıklarınız için çok teşekkür ederim ...
    merhaba ben siteye yeni üye oldum farklı, ancak benim inandığım konular üzerinde duruluyor. telkin cd lerini indiremedim bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim ayrıca boy uzatma cd sini ilk defa duydum aslında kızımın çok ihtiyacı var beni bu konuda aydınlatabilirseniz çok memnun olurum
    Y
    slm atakan bey nasılsınız,özel mesaj göndermiştim hala cevaplamadınız müsait olduğunuz bizaman cevaplarsanız sevinirm...
    A
    çok teşekkür ederim mesajımı cevapladığınız için...
    slmlarr _siteye yenı uye oldum_ama hergun duzenlı ugruyorum vaktımın cogunu gecırıorum desem yerii_öss hazırlık donemınden gectım o zamanlar uzgunum beyın gucu ıcın nasıl bı cd onerırsınz semınerlerekatılmam ımkansız ve sızdeen bu konuyla ılgılı yardım beklıorum
    Atakan Bey Merhaba ben size bi kaç ay önce boy uzatma cd si için msj atmıştım kardeşim ve benim için hatırlarmısınız bilmiyorum neden cvp gelmediğini anlayamamıştım sanırım sipariş formu göndermedim bilemiyorum şimdi gönderdim yalnız kredi kartı kullanmıyorum bana ücreti yatırabileceğim bi hesap numarası verebilirmisiniz bide aynı cd de ikiziminde adının geçebileceğini söylemiştiniz teşekkürler
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri