K
Reaksiyon puanı
4

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• selam kardeş ben hafifte olsa kekeme hastasıyım nasıl diim sular seller gibi konuşuyorum ama ilk kelime de tıkanıklık yaşıyom çıkmıyo bogazımda düğümleniyo yardım edebileceginiz sölediniz nasıl olacak
    Paylaşımlarınızı severek okuyorum doğum gününüz olduğunu görünce kutlamadan geçmek istemedim.
    Doğum gününüz kutlu olsun iyi ki varsınız. Ömrünüze harika bir yaş daha katmış olmanızı dilerim. Darısı yeni yaşlarınızın başına. Sevgiler.
    Çoşkun ama yorgun bir yıl daha geçiyor zamandan. Gelecek yılın sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesini, mutlulukların en büyüğünü getirmesi dileklerimle iyi yıllar.... Yeni yılınız kutlu olsun...
    B
    Tşk ederim size de huzur dolu bayramlar :)
    eft ve nlp sayesinde bayağı bir yol katettim ama tam yene bildiğimi söyliyemem bende antalya oturuyorum bilgileriniz paylaşırsanız sevinirim tek hedefim kekemeliği yenmek bir sıkımlık canı kaldı ama gitmemek için direniyor daha tam duyguyu boşaltamadım anlaşılan konuşmaktan korkuyorum çünkü sonuçlarıonı kestiremiyorum karşımdaki insanın tepkisinden çekiniyorun nasıl olur ne söyler , bağırırmı , dalga geçermi v.b.
    karavan abi selamlar önce hayatımdegiştinin msn adresini msn adresime ekledim ama hakkında pek bişey bilmiyorum acıklar mısın panel acıyorum ama baska bişey yapamıyorum
    ay kıskandım demeyeceğim imrendim valla ne güzel paylaşımlar olmuş e sevilen insan başka tabi darısı başıma :)
    B
    Günaydın , elbette yardımcı olurum takıldığı yerler olursa bana yazsın yeter.
    Gönlünüzce bir gün diliyorum gülekalın.
    B
    Hu hu karavan abi nasılsın? Nerelerdesin? Sana rastlayamıyorum pek sanırım yazmaya vaktin yok , dilerim her şey yolundadır.
    Güzel bir hafta olsun senin için , sevgiyle kalasın ...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri