M
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• doğrusunu söylemek gerekirse atamadım bende karşı cinse karşı nefretimi orada tarif ettiğin çocuk vardı ya kimseye bağlanamayan sadece elde edip bırakan erkek tipi bende öyleydim okulun en popüler tipi gibi takılırdım sadece kafaya koyduğum kızıl elde eder kaçma moduna geçerdim elde eder derken cinsel anlamda değil sadece aşık olmasını sağlar ve buna emin olduktan sonra bıraktırdım taki karşıma beni gerçekten çok etkileyen benimle aynı ruh yapısına sahip bir kız çıkana ben buna aşık olmuştum ve bırakamıyordum işin kötüsü yani gerçekten sevmiştim herkesle laylaylom olan ben bu kıza bağlılığımdan diğer kızlara bakmıyor sadece bunla ilgileniyordum ne oldu sonunda bu sefer kız beni elde etti ve bıraktı seviyor mu sevmiyormu bilmiyorum ama okulda her gördüğünde bakar bana yine ve beni bıraktığı an artık ben eskisi ben değildim çok değiştirdi kız beni başka hiç bir kıza yanaşamıyorum artık neredeyse sadece aklımda o var o olmazsa sanki başka hiç bir kızla yapamayacakmışım gibi geliyor ve bu kahr beni yiyip bitiriyor galiba depresyonada soktu artık eskisi gibi arkadaşlarla şakalaşıp eğlenmiyorum herkese uzak durmaya başladım ve herkste doğal olarak bana öyle davranıyor ondan sonra hayatıma girmek isteyen bir kaç kız oldu ancak nefret ediyorum artık karşı cinsten kimseyi istemiyorum arkadaş babında da erkek arkadaşlarımdan uzaklaştım insanlara karşı nefretliyim nedense bunu bir türlü ben de aşamadım diyebilirim biliyorum herşey düşüncede bitiyor ancak bu düşünceyi düzeltip değiştiremiyorum elimden gelse sana yardımcı olmak isterim ancak tek şunu söyleyebilirim içinn rahat olsun tek yşaayan sen değilsin benzer durumu bende yaşıyorum şu an nasıl kurtulacağım konusunda fikrim yok hergün o kızı düşünüyorum sabahım gecem o oldu artık kafamdan çıkaramıyorum çok kötü bir durum gerçekten allah yardımcımız olsun senin bana önereceğn bir şey varsa tavsiye edebilirsin
    selam, benim öyküme yazdığın cevap çok dikkatimi çekti. Beni en iyi nefretten çekmiş biri anlar diye düşündüm. Belki birbirimize yardım edebiliriz. Şu ana kadar bu duygudan kurtulmak için sen neler yaptın, bana neler tavsiye edersin. Bu arada eğer vaktin varsa hikayeni dinlemek isterim.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri