maviinci
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Haberler bakış açısına göre iyi ve kötü :)) KPSS kursuna yazıldım bu benim için çok güzel bir haber KPSS ye hazırlanma maratonum başlıyor diğer taraftan HAYATIM DEĞİŞTİ İSTANBUL ADALAR FEST 2011'e katılamayacağım. İlerde daha çok katılımlı bir buluşmada görüşmek dileğim.
    Ctesi veya pazar katılmam gereken bir sınav var şimdi. Fikir alışverişi için katılırım tabi ama gelip gelemeyeceğim şuan için belli değil sınavın gününne bağlı yarın veya öteki gün kesin birşey söylerim.
    selam dostummm
    B
    Gönlünce bir haftasonu diliyorum , rica ederim ayrıca ;)
    P
    AY ay ayy! çatlamadan yetişmişimdir inşallah sevinclialıntılarla anlatayım :

türk popunun kilometre taşlarından. mantıktan uzağa giden yolda bir kilometre taşı. evet.(ekşisözlük)

bendeki tesiri daha ziyade şu şekildedir:

levent kırcanın bir skecinde geçerdi bu şarkı o zamanlar bizim okulda herkesin diline yapışan gerizekalı bir de nakaratı vardı; -Sevgilim sevgilim nasılsın, Soğuk iç sesin kısılsın, Köpüklü banyo yaparken, Birden suların kesilsin- bir okul dolusu ortaokul bebesinin söylediği bu şarkı yıllar sonra bende sözlüğe kusmak şeklinde zuhur etti. bu sebeple pek bir gereksiz şarkı sahibine sevgilerimi sunuyorum.(uludağ sözlük)

şarkıyı icra eden: Barbaros Hayrettin,korkmazsan burdan dinleyebilirsin girlhaha
    Barbaros Hayrettin - Sevgilim Sevgilim Nasılsın - YouTube
    P
    Enescim nasılsın
    soğuk iç sesin kısılsın
    köpüklü banyo yaparken birden sular kesilsin
    sen bunu hatırlamazsın şimdi(yaş itibariyle yani)
    P
    iyi haftasonları olsun,güzel yemekler,bol bol gezmeler,uzuuun eğlenceler.....
    Bu arada birkaç gün yokum o yüzden şimdi kutlayayım 22 temmuz doğumgünündü diye hatırlıyorum doğum günün kutlu olsun,dilerim yüzünden gülümseme hiç eksik olmaz.Nice yıllara.:)
    B
    İnşallah geçersin enes cim emeklerin boşa gitmez umarım , başarılar.
    B
    Enes merhaba nasılsın? Ne oldu sınav sonuçların?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri