Edward_87
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

  • Merhaba edward, telkinleri dinlediğinden bu yana epey zaman geçmiş, ama yinede merak ediyorum sorunlarıni aştınmi, çünkü aynı dalgalanma durumunu bende yaşıyorum, 4 ay oldu yaklasik benim sorunumda seninkiyle aynı, 4 aydır sadece ego güçlendirici dinliyorum, şunu soyleyebilirimki yaşayan ölüden farksızim, bu yüzden değişip değişmedigini öğrenmek istiyorum. Hangi telkinleri dinledigini ve son durumunu ne kadar sürede değiştigini , şayet değiştiysen, söylersen sevinirim, saygilarimla.
    kardeşim unuttun buraları gelmez oldun artık.gerçi bende pek uğramaz oldum çekirdek inanç telkinlerini dinledikten sonra. baya beni ben yaptı kardeşim çok şükür içimdeki boşluk doldu.
    kardeşim nasılsın?mesajını okudum ve bende yine louise hay ın kitabını yeniden okumaya başlıcam.artık son sınıfa geçtim dostum çok çalıştırıyorlar hastanede ama yinede güzel yaşamak:))
    dostum ben iyiyim çok şükür,hala çekirdek inanç çalışması yaptıramadım ama yazdıklarından ve yazışma dilinden senin çok yol katettiğini anladım ve çok sevindim :)) bu hafta sınav haftam olduğu için çok giremiyorum ama hafta sonu sana yazıcam dostum görüşmek üzere.
    kardeşim nasılsın ben uzun süredir giremiyordum modem bozulmuşru sen neler yapıyosun kabuklarını kırabildin mi?
    kardeşim tam zamanında yazdın bana çünkü çok merak ediyordum çekirdek inanç çalışmasını o zaman yemeden içmeden para biriktirip bu çalışmayı yaptırıcam.senin adına çok sevindim inşaallah daha çok gelişmelerini duyucam,bir gün bizde içimizdeki karışıklığı halletmiş yaşama mutlulukla devam edenlerden olucaz.sayende kafamdaki bu çalışmayla ilgili sorulaırn cevabını almış oldum,senin tavsiyene uyucam dostum:))) iyi ki varsın,bende bu ara memleketteyim ama yine geri dönücem çünkü erken başlıyor okul.kardeşim kendine iyi bak Allah mutluluğunu daim etsin.
    iyiyim çok şükür sen nasılsın:))) bugün son stajımı da geçtim Allah'a şükürler olsun.2 hafta sonra bütünleme sınavım var bir stajdan Allah'ın izniyle onu da geçeyim benim için tatil başlıcak:)))o çaydan bende içmiştim bir ara ama sık değil,arı poleni var birde kapsül şeklinde oda iyimiş diye okumuştum ama fayda göremeyenler de var.ben iki hafta ders çalışcam o yüzden bu ara pek telkin dinleyemicem.bu arada geçen gün eski tıbbiye var bu şehirde yani edirnede.oraya gidip kendi burcuma uygun müzikterapi cdsi aldım çok rahatlatıcı.vaktinde dinlersen iyi geliyor dostum.tumata.com'u biraz araştır güzel geldi bana:))) sen neler yapıyorsun dostum çekirdek inanç cdlerinin faydasını gördün mü?
    dostum ne olsun sınavlarla uğraşıyorum bu ara hep yoğunum her hafta sınavım var.senin adına çok sevindim inşaallah çekirdek inancını kırdığında eskisinde çok daha güzel bir hayatın olucak güzel haberlerini bekliyorum kardeşim,ben bu ara pek sakin olamadığım için stres çekiyorum çok.senin adına çok seviniyorum dostum söylediğin teknikler için ayrıca teşekkür ederim :)))
    dostum nasılsın?ben bu ara pek giremedim nete,sıkıntılı günler geçiriyorum sevgilimle,değiştiğime inandıramadım hala onu uzaktayız çünkü.sen nasılsın dinlemeyi bıraktım demişsin,bense dinlemezsem eski halime dönmek istemiyorum.suçluluğu çıkardım diğerlerini dinlemeye devam ediyorum olduğu kadar artık ne yapalım.
    afiyet olsun kardeşim inşaallah bu çalışmayı yaptırmak bana da nasib olur kıralım artık şu kabuklarımızı:)))
    inşaallah daha iyi olucaz hep birlikte dostum.sorumluluk almaya başlamışsın çok sevindim ben kendime güvenerek sorumluluklarımdan kaçıyorum eskiden kendime güvenmeden kaçardım şimdi durum değişti ama aynı plak çalıyor:)))
    Selam Edward,
    benim de biraz takıntılı bir yapım var ama çok uçlarda değil, yani artık değil. Eskiden içimi kemiren şeyleri attım gitti. Üzerine gittim, bıraktım, gözümün önüne koyup dağıttım ama arkadaşlarımdan da destek almıştım, aklımı dağıtmama, olduğu gibi kabullenmeme destek vermişlerdi.

    Sosyal fobik durumlar biraz daha farklı biliyorum ama ben hala bunarın üstüne gidersen kendini çok zorlamadan, usul usul yenebileceğini düşünüyorum. Telkinleri dinlemeye devam ediyor musun peki? Hiç etkisini görmedin mi?
    Günnaydııııııınnnnnnnnnnnnn Edward,

    Harika bir gün geçirmeni dilerimmmmmmmmm.....
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst