sudem8
Reaksiyon puanı
7

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• smil56sudemm slm,ben geldimm...hepinizi özlemişimm...ayrıca redflowers sanada tebrikler ...
    b456 Henüz bir gelişme yok Sudoş'um.
    Cuma'ya kadar bulmuş olmamız lazım ama, Çanakkale'ye ev eşyası bakmaya gidicez. Muhtemelen nikah tarihini 15 veya 16 sına alıcaz. Bakalım aramalara devam ediyoruz. Dualarını esirgeme bitanem kiss3
    Merhabalar,

iade-i ziyarette çok geciktim biliyorum utananadam

Kocaman öpüyorum seni kiss3 Allah'ım oğlunla ikinizi birbirinize bağışlasın,

Sevgiler..actionsmile
    Canım benim sağol, biraz olsun rahatladı içim. Evet fırsat vermemek gerek, ben sustukça böyle şeyler oluyor ama beni susturan kişilerde bu saatten sonra konuşmamdan yana. Bakalım en ufak bir hakarette ya da harekette ben de susmayıp konuşucam artık. Görsünler bakalım o çok kötülediği Belgin ne kadar daha kötü. Bakalım o zaman hangi yüzle girecekler foruma.
    Dışarıdan beni kötüleyecek tek bir Allah'ın kulu yok Sudem. Hem kötüleseler ne farkeder nişanlım beni gayet iyi tanıyor. Ne dönüyorsa burada dönüyor, beni üzen de bu zaten. bir gelişim sitesinde olacak işler değil. neyse duyduğum an yazdım sana sinirimden ama boşver. alıştım ben artık milletin dedikodusuna. kendilerine baksalar bir görecekler kim yalancı, kim sahtekar. ama göstereceğim gün de gelecek.
    Kendini geliştirdiğini sananlar ve öyle gösterenler. Ne sahtekarlığım kalmış ne yalancılığım :( Hepsinin suratlarına tükürmek geliyor içimden, ağız tadıyla sevinemiyorum bile. Bu nasıl bir mantık aklım almıyor.
    Netten çok güzel evler buldum Sudoşum sevincli Bakalım bu hafta içi bakıcaz hepsine 956k Sen devam e mi anacım olur mu? y789

Seviyorum seni güzel yüzlüm benim kiss3
    sudem ben geldim...iyi ki de gelmişim...ne güzel resimler bunlar bayıldım anneciğine...hepiniz harika çıkmışsınız...sana kızmaya geldim niye kendini öksüz hissettin bakiim...neyse şaka tabii...bizler her zaman burdayız canım...canın sıkılırsa paylaşmak istersen seve seve paylaşırız...bunlarda çiçeklerin ilk profil ziyareti elim boş gelmek istemedim tatlım...y789

sudem abla yaptıgın hersey ıcın cok tesekkur ederım.....mukemmel bır ınsansın...
    KIZIM HASTAYDI VE ALLAHIMA ÇOK DUA ETTİM ALLAHIM CİĞERİMİZİ YAKMA EDİĞİMİ HATIRLIYORUM EN SON UYUMADAN ÖNCE.VE RÜYAMDA ÖREMEDİĞİM BİR SES BİR SENE SONRA CİĞERİNİZİ YAKACAK DEDİ KIZIMI GÖSTEREREK O GÜNDÜR BU GÜNDÜR AKLIMDAN ÇIKMIYOR DUALARIM HEP ALLAHIMIN KIZIMI ESİRGEMESİ İÇİN BAŞKADA YAPACAK BİRŞEYİM YOK AMA SÜREKLİ BEYNİMİ MEŞGUL EDİYOR BU RÜYA ALLAHIM HAYRA ÇIKARSIN
    Kusura bakma Sudem8, mesajını şimdi gördüm. Çok beklettim. Özür dilerim.
    Şunu bilmeni isterim, hergün paylaşımlarınızı okurken yanımda hissediyorum sizi.
    Sevgi ve ışıkla kal...
    Hayırlı geceler sudem ablacım. nasılsın, kandilin kutlu olsun . bu arada bir arkadaş arınma grubumuza katılmak istiyor. sanırım iyi okumamış. ben yanıt vermeyi düşündüm ama bu konularda siz daha iyisiniz, sizin yanıt vermenizin daha uygun olacağını düşündüm.
    sevgiler öptüm.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri