tolgaasya
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• merhaba bankanın bir bölümünde çalıştığınızı duydum ve birşey sormak istiyordum :) ..

şimdi piyango bana çıkarsa ben ankaraya gittikten sonra elimde para çantasıylamı çıkmak zorundayım ? yoksa banka hesabına yatırıyorlar mı ? .. :) .. merak ettimde ..

iyi günler ;)
    B
    Merhaba , nasılsın? Göremiyorum seni uzun zamandır , dilerim keyfin yerindedir, sevgiyle kal :)
    P
    HAPPY FEETS-NEŞELİ AYAKLAR,,bizim favorimiz;

merhabalar birkaç yazınızla uzaktan takıpçinizdim şuana kadar ve e kitaplarınızı okuma fırsatı bulamamıştım henuz. tamda kuantum düşünceye ilgili birşeyler aradığım vakit sizin yazınızı ve sitenızı ziyaret ettim. sanırım 2 kitabınız hayatımıza düşüncelerimizi değiştirerek iyi yönde iyileştirme ile ilgili bir nevi kuantum düşünce ve çekim yasası. en kısa zamanda okumayı umud ediyorum. gıdacı olarak eşinizin yaptıgı yılbaşı kurabıyelerıne bayıldım adeta. çok güzel şirin ve lezzetli gözüküyorlar. sizlerin emeğine eline güzel düşüncelerinize bunları bizlerle paylaşan güzel yüreklerinize sağlık, huzur ve sevgi diliyorum. güzel tariflerin ve farkındalıgımı arttıran yazılarınızın takipçisiyim.

Büyük bir kedi,kuyruğuyla oynayan küçük kediye sormuş.'Neden kuyruğunu kovalıyorsun?'.Yavru kedi cevap vermiş: Bir kedi için en güzel şeyin mutluluk.Mutluluğun da kuyruğum olduğunu öğrendim.Bu nedenle onu kovalıyorum.Yakaladığımda mutluluğa kavuşacağım.Bunun üzerine yaşlı kedi şöyle demiş: 'Gençken bende mutluluğun kuyruğum olduğuna karar vermiştim.Ama şunu fark ettim.Ne zaman onu kovalasam benden uzaklaşıyor.Ne zaman kendi yoluma gitsem peşimden geliyor...

Bir hayaliniz varsa mutlu olmayı beklemeyelim...Hayalimizin izninden gittiğimizde o ztn peşimize düşecektir.
    selam tolga mesajın için çok teşekkür ederim, evet yeni başladım,site çok ilgimi çekti bir balık kadını olarak olumlu bakış açısının olduğu herşeyi seviyorum ;)
    S
    her şeyin gönlünüzce güzel olduğu..
    sevdiklerinizle beraber..
    sağlık mutluluk bolluk ve bereket dolu bir yıl olsun...
    mutlu yıllar....
    S
    günaydın...
    her şey gönlünce güzel olsun.
    gönlünden yüreğinden istediğin her şey seninle olsun.
    sevgiyle mutlu kal
    :zpzp:
    Günayyyyyyyyyyyyyyyyydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
    :zpzp:
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri