Z
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• meeendis hanım :))
    Benim açtığım bi konu varya hani lys hazırlananlar falan o sayfanın en başında yazıyo ne yaptığım:))
    biraz araştırmacı ol canım ..Üniversite gizli galiba sölemediğine göre :??
    sende unuttun galiba bende geçen sene girdim :))
    ve şimdi okuyorum.o yüzden dedim ya artık sınavları bıraktım diye ..
    eee hangi üniversite ?? bölüm ne :)
    Evet yenilenmişş epey girlhaha
    Sınavı falan bıraktım ben f678hhiç bana göre değildi zatenn sevincli
    senin nasıldı sınavıın ??
    Teşekkür ederim, mesajınızı sabah gördüm, bu
    mübarek günlerde tüm dualar kabul olsun, tüm insanlığa
    hayırlı olsun, Selamlar.
    oooo zahiri dostum ya sen ne kadir kıymet bilir çıktın süpersin sana da iyi kandillerrrrrr Allah cümle iyi kalplinin dileğini kabul eylesin inşallah :)))))
    Valla sen geç kalmadında ben geç kaldım galiba .. :)
    Özledim siiteyi ve sizleri :D
    B
    Hoş geldin yeniden , ne yaptın bitirdin mi okulu? Kaç ay tatildesin şimdi? Görüşelim güzelcim ben de seni özledim ...
    sen selam istersinde ben vermemmi dostum selammmmmmmmmmm :))))))) hep pozitif tam pozitif yupppiiiiiiii heyooooooooooooooooooooooooooooo :D
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri