newroses
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Güne gülümseyerek başladım
    iki misafirim oldu profilimde güzel dilekleriyle

karşılıksız kalmadı smileydance
    Merhaba newrosesss nasılsın?.. Haftalar ca aylarca yazamadım affedersin, bu forumda ve hayattada hep keyifli paylaşımlar hep seni bulsun senin için herşeyin güzel olacağı harika bir hifta diliyorum...
    merhaba
    bu gün her şey istediğiniz gibi olsun.
    güzel süprizler sizi bulsun
    sevgiyle ve ışıkla kalınttli3ttli3
    B
    Hu hu naber? Nerelerdesin? Keyfinin iyi olduğunu umuyor , süper bir hafta diliyorum , gülekal emi :)
    S
    canım merhaba
    gönlünce güzel geçecek bir hafta diliyorum.
    sevgiyle mutlu kaly789
    B
    Nasılsın şeker ? Nasıl gidiyor hayatın?
    B
    Hu hu şeker nerelerdesin? Umarım keyfin yerindedir....
    S
    her şeyin gönlünüzce güzel olduğu,
    yüzünüzden kocaman bir gülümsemenin eksik olmadığı
    güzel bir hafta diliyorum
    sevgiyle mutlu kalıny789
    P
    HAPPY FEETS-NEŞELİ AYAKLAR,,bizim favorimiz;

evet haklısın newroses, inşallah hayatım daha keyfil geçecek canım seninde öyle geçmesini dilerim, keyfini yok eden herşey hayatından çıksın, mutlu günler senin olsun...
    Hahahahahahahaah:)) Bu sabah duyup duyabileceğim en güzel sözdü... Bayıldım... Harika bir gün geçirmeni dileri canımcım:))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri