Berilce
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• merhaba
    bu gün her şey istediğiniz gibi olsun.
    güzel süprizler sizi bulsun
    sevgiyle ve ışıkla kalınttli3ttli3
    B
    Hu hu şeker hoş geldin , nasıldı tatilin?
    B
    Güzelcimmmmmmm
    Günaydın , nasıl geçti tatilin?
    B
    Ben de izin aldım cuma günü için :) Biraz dinlenmek ve tabi uyumak dileğim ve oğluşumla kocaman vakitler geçirmek . Gelmek istersen bizim oralara beklerim her zaman , içli köfte bile ikram edebilirim :)
    Üsteğmenliğin de hayırlı olsun , dilerim mertebelerin daha da yükselir :)
    Tigem güzel fikir , içimde bi heyecan var , bir şeyler yapmak istiyorum ne yapsam acaba ?
    B
    Hu hu şeker nasılsın? Ben hem çok yoğunum hem de Berkin'in hasta olması sebebiyle uykusuz ve yorgunum.
    Dilerim sağlığın yerinde ve her şey gönlüncedir, görüşmek dileğiyle , gülekal emi :)
    B
    Bir şeyi de unuttum ben profil bilgilerinde değişiklik yapmaya çalıştım doğum günün için malesef başaramadım çünkü profil bilgilerini sadece kendin düzeltebilirmişsin .
    ( bir şey daha sormak istiyorum nasıl hitap edeceğimi bilemedim , nasıl hitap etmemi istersin? )
    İyi ki varsın , tanıştığımıza çok memnun oldum , tekrar görüşmek dileğiyle , evimize de beklerim ne zaman istersen :)
    B
    Merhabalar , yaşasınnnn bugün cuma ve dün iyi ki geldin günümün en güzel şeyiydin , tanışmaktan dolayı çok mutlu oldum :)
    Süper bir haftasonu diliyorum şimdiden , gülekal emi :)
    B
    Günaydın , nasılsın? Taşınma işlemin bitti mi?
    Süper bir hafta diliyorum , gülekal emi...
    B
    Teşekkürler , sana da güzel ve süprizlerle dolu bir haftasonu olsun , gönlünce ve sevdiklerinle ...
    B
    Ben de süper bir hafta diliyorum , sevdiklerinle , gönlünce geçirebileceğin ...
    B
    Ankara dasın , ne güzel , her zaman beklerim . Geleceğin zaman özelden yaz adresi bildireyim .
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri