M
Reaksiyon puanı
26

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• M
    teşekkür ederim.ben bu yaşamda hep sevgiyi seçtim...hiç kimseyi kıramadım...kendi isteklerimi hep yuttum yada yutkundum...
    dediğin gibi ışıklı yol yeniden doğuş acıtıyor canımı...
    M
    mümincan şu başlığı biraz daha entellektüel yapta katılım artsın ben bu akşam herkes için hayırlı olacak diye düşünüyorum
    M
    çok teşekkür ederim mümin arkadaşım
    resim konusunda
    çok teşekkür ederim Mümin Bey,sizlerin sayesinde öğreniyoruz.asıl ben sizi tebrik ederim...
    korkunun sebebini bulmalıyız? "ben ... niçin korkuyorum. bunun sebebi nedir?" şeklinde kendimize sorarak olabilir.
    İfade ettiklerinizden çok daha fazlasını biriktirmiş olduğunuza inanıyorum. Bu yıl sizin sürprizlerinize kendimizi hazırlamamız gerek sanırım.
    teşekkür ederim ablacım.
    saolun.
    yeni yılın hepimize sağlık, huzuzr ve başarı getirmesi temennilerimle...
    merhabalar mümincim...956k

yeni yılın kutlu olsuun...ailenle ve tüm sevdiklerinle sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirmeni diliyorum...

sevgiler....actionsmile

• Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri