CaSaNoVa
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    İyiyim ben de teşekkür ederim ve iyi olmanın , neşeli olmanın daimi olmasını dilerim :)
    Gülekal emi...
    merhaba, mp3 göndermek istiyorum ama burda ki özelden mail yazarken mp3 gönderemiyorum. mail adresiniz gerekli. özelden mail adresinizi yazarsanız yardımcı olabilirim.
    sevgiler...
    Selaaammm! Ben geldimmmm... :)

B
    Teşekkür ederim ben de iyiyim çok şükür ,
    süper bir hafta dilerim , sevgiyle ve sevdiklerinle...
    aaa kusura bakma yeni gördüm ben mesajı.. vee sen söyleeyene kadar hiiç farkında değildim.. webden aç bakalım açılıyormu..

IMGroups (former groups.im) - We Host Instant Message Groups şurdan dene bakalım
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri