doris
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• teşekkürler canım arkadaş listeme hoşgeldin beni mutlu ettin yolladığın enerjinin kat be kat fazlası sana yansıtmayı diliyorum :))

Mutlu günler...
    merhaba doris,mesajın için teşekkürederim.güzellik dolu tonlarca şey sizinle olsun.
    S
    merhaba gönlünce güzel geçecek bir hafta diliyorum.
    sevgiyle mutlu kaly789
    B
    tEŞEKKÜR EDERİM GÜZELİM SENİN DE SÜPER ÖTESİ GEÇSİN , DİLEKLERİN GERÇEK OLSUN . yARIN HIDIRELLEZ... :)
    S
    B
    Yazdıklarım gitmedi 10 karakterden az dedi onca yazdığım şeye :(
    Çok güzel görünüyor çikolatalar , ne güzel olurdu şimdi deniz manzarası olsaydı , yanında kahve ve çikalata , ohhh süper...
    Eğer Ankara'da isen beklerim kahveye , çikolatanı da alır gelirsin :)
    B
    Hoş geldin güzelcim , nasılsın? Hangi ildesin? Kahve içmeye davet etsem ?:)
    S
    canım merhaba
    gönlünce güzel geçecek bir hafta diliyorum.
    sevgiyle mutlu kaly789
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri