S
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Bilinçaltının Bilinmeyenleri - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Bu başlık altında çok faydalı bilgiler var..
    Canım, rüyalar biz nasıl yorumlarsak, nasıl değerlendirirsek hayatımızı da o yönde etkiler..Asllında çoğu bilinçaltımızdaki düşünce,korkularımızın yansımasıdır..Olumlu düşünmek işte bu noktada çok önemli..Sana tavsiyem hayata olumlu bakmaya çalış..Görünürde olumsuz gibi gelen pekçok şey aslında bizim için çok iyi olabilir..İyi olması da bizim elimizdedir..
    Rüyana çok fazla takılma.Neticede bir rüya..
    Forumda olumlamalar başlığı altında çok güzel paylaşımlar var.Bu konuları incele..Kendine güzel bir olumlama listesi oluştur..Hergün bunu tekrarla..Telkinleri de dinlemeye devam et..Herşeyin zamanla güzel bir şekilde değiştiğini göreceksin..Kızınla çok mutlu ve uzun bir hayat geçireceğine inan..Onunla mutlu anlar geçirdiğinizi imgele,hayal et..Bu anların hayatına geçtiğine sen bile şaşıracaksın..
    Dediğim gibi herşey olumlu düşünebilmekte gizli..
    Tekrar merhaba ,

Olumsuz rüya görmeme ve bu tarz kötü düşüncelerin bizi rahatsız etmemesi için özel telkin yapılıyor mu bilmiyorum..Ben ayrıca özel bir telkin dinlemedim..Fakat benim bahsettiğim,ego güçlendirici ve suçluluk telkinleriydi..Bu iki telkini 10-15 gün kadar dinledikten sonra kendine güven,topluluk önünde konuşma,sosyalik artırıcı telkinlerini eklediğimi hatırlıyorum..Zaten kısa sürede olumlu sonuçlar aldım..Rüyalarım hemen düzene girdi..
    Telkinleri dinlemeye başlamışsındır umarım.Nasıl dinlemen gerektiğini , ilk etkilerini, diğer üyelerin nasıl sonuçlar aldıklarını rehber bölümünden ve üyelerin değişim günlüklerinden öğrenebilirsin.. Forumu çok incelemen gerekiyor..Çok değişik şeyler öğrenme fırsatın oluyor..
    En kısa sürede olumlu gelişmeler yaşayacağına inanıyorum SNMKAYA..Eğer sormak istediğin başka sorular da olursa bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım..

Sevgiler..actionsmile
    Merhabalar

Değişim arayışında olan tüm gönüllülere yürek dolusu sevgiler..Yanımıza hoşgeldiniz..

• Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri