aquariel
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    B
    iste budur bugünün en güzel haberini almis oldum iyiki varsin.
    B
    güzel arkadasim nerelerdesin?
    özlettin kendini.
    Sorma Sudemcigim, cocukluk arkadasim 19 yasinaki oglunu kaybetti. Cocuk 3 gun gercekten bulunamadi, 4 gun cesedi deniz kiyisina vurdu. Cok ama cok uzgunuz. Sen nasilsin nasil gidiyor calismalarin? Gerci artik netteyim ve seni zevkle takip edecegim :-)
    B
    senin gibi cici birinin yaninda akli basinda olmamak mümkünmü tsk ederim genede
    bu arada zengin olmaya gelince unutmam tabiki o zaman ayranlar bedeve:)))
    Sevgili blue jaloon, seni neden kabuletmeyeyim ki :-))???
    Son derece guzel hikayeleri bizimle paylasan, akli basinda ve cok yakin bir gelecekte Almanya'nin en zengin ve basarili Turkleri arasina girecek degerli bir insansin.
    Eh o zamanda bizi arkadas olarak unutmazsin :-))))
    Merhaba Halimecigim, ben de Ozlem
    Boyle daha guzel. Cunku nickini her soyledigimde ve yazmaya calistigimda benim de icim yaniyor. Biz buraya olumlu olmak, dertlerimizi paylasmak ve mutlu olmak icin geldik. En kisa zamanda senin nickinin de mutluyum babacigima donusmesini diliyorum canim. Sevgiler ve mutluluklar.
    S
    sağol arkadaşım.insanlar ümileri ile yaşarmış.bizde ümit ediyor ve çabalıyoruz babamın iyileşmesini.inşallah babacığım Allah izniyle toparlıycak kendini.herşey dilediğin gibi olsun.severek mutlu kal arkadaşım.bu arada ismim halime tanıştığımıza çok memnun oldum.sevgilerimle,
    B
    amanda aman arkadas istegimizi kabul edermismis
    yesinler arkadasini..
    pardon mrb demeyi unuttum ben ya:))))
    S
    merhaba arkadaşım,

özür dileyecek birşey yok arkadaşım.bende sizin gibiydim.herşeyi şıp diye bilmemiz olanaksız.değil mi?ben fazla sizi sıkmadan halimi arz edeyim.babacığım 28.04.2009 tarihinde sabah saatlerinde yolda yürürken felç geçirmiş.şuan sağ tarafında felç var.ilk 10 gün tek kelime yoktu.şimdi yeni yeni açılmaya başladı.cümle kuramıyor ama kelimeleri çıkartmaya başladı.bu bizim için son derece mutlu edici bir durum.dün fizik tedavi rahabilitasyon için hastaneye yattı.tedavilerine orda devam edilecek.evet ben ailenin en küçüğüyüm.kız evlat anne babaya biraz daha fazla düşkün oluyor galiba.ben şahsen öyleyim.işte benim hayatımda böyle.

denizli'den sevgi ve saygılarımla,

gülerek mutlu kalın şans yakanızı bırakmasın.şuan sağlıklı bir şekilde yaşıyorsanız ve kimseye muhtaç değilseniz bu sizin için en büyük şans unutmayın.görüşmek dileğiyle...
    aquarel , mesajin icin tskler... suan hersey karmakarisik. Hic birsey yapasim gelmiyor...tamamen bunalimdayim , telkinlere oyle guzel baslamistimki, oyle guzel olmustumki, sanki o gizli BEN ortaya cikiyor gibiydi... sorun uzerine sorun gelince, telkinlere bile zaman bulamadim...Umarim yakin bir zamanda sil bastan yapabilirim...

Sevgimle kal
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri