S
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Biraz geç gördüm mesajınızı.Bende güzel dilekleriniz için teşekkür ediyor size de çok mulu sevgi dolu bir yıl diliyorum.
    B
    Çokkkkkk teşekkürlerrrrrrrr, gönlünce , sevgiyle , huzurla geçecek yıllar diliyorummmm... :)

[IMG] Hohohoooo! Ben geldimmmm... [IMG]

Sağlıklı, mutlu, huzurlu, aldığımız her nefeste hedeflerimize daha fazla yaklaştığımız, kararlı, umutlu, neşe dolu, bol bol bolluk ve bereket içinde, sevdiklerimizle bir arada muhteşem bir yıl diliyorum.

Mutlu seneler!

B
    Hoş geldinnnnnnn....
    Sen de özlettin kendini be şeker , nerelerdesin? Nasılsın? Keyfin nasıl?
    Merhaba hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.
    Sayfamda sizleri görmek beni çok mutlu etti...
    İyi ki varsınız... İyi ki sizleri tanıdım...
    Selaaammm! Ben geldimmmm... :)

Nerelerdesin? Nasılsııınnn? Ay özledim canımcım yahu? Gel bir göster kendini lütfeeennnnnn!!!!
    B
    Sağlığın yerinde olduktan sonra gez , git , yeni yerler gör , işi geziye ve eğlenceye de çevir. Yeter ki sağlıklı ol, sonrasında mutlu ve huzurlu da olursun zaten ...
    Ayrıca tam da istediğin gibi bir yıl diliyorum , uğradığında bi cee-e dersen sevinirim :)
    Gönlünce olsun her şeyyyy , gülekal emi ...
    B
    Merhaba , nasılsın?
    Göremiyorum seni uzun zamandır , dilerim her şey yolundadır ,
    Selam canıımm,
    Nerelerdesin, nasılsın? Neler yapıyorsunn??? O kadar uzun zaman oldu ki iki çift laf etmeyelli...
    Dilerim keyfin yerindedir, dilerim iyisindir.

Yeni yıla harika bir giriş yapmanı,
    Sağlık, mutluluk, sevgi ve bolluk içinde yaşamanı dilerim canımcım.

Sevgilerimle:))
    B
    Yazdığın cevabı sayfana selam vermek için girdiğimde gördüm , biraz gecikmeli olsa da , dileklerine katıldığımı belirtmeliyim. Evet 14 yaş kötü bir yaş dilerim o ve kızkardeşi tüm sorunların üstesinden gelirler ve çok daha güçlü olurlar.

Kuzenime de annemler bakıyor mesela hala zorluğunu çekiyorlar çünkü annesini ve babasını 2 yıl arayla kaybetti, 10 yaşında kimsesiz kaldı. Psikolojisi hala tam normale dönmüş değil. Rabbim tüm kimsesizleri güçlü kılsın ve hayırlı birer birey olmalarını nasip etsin.

Dilerim sen de gönlünce bir hayat yaşarsın her şey dilediğin gibi olsun arkadaşım , sevgiyle mutlu kalasın...
    S
    merhaba scouter,
    sayfana bakmışken merhaba demeden geçmek istemedim..
    her şey gönlünce güzel olsun..
    sevgiyle kal..
    Sevgili Bigokyanus; Bunu benimle paylaşmana çok sevindim gerçekten. Demekki yakın gördün.

Arkadaşına ve sizlere Allah Sabırlar versin. Yaşı çok küçük henüz. 14 yaş en tehlikeli yaşlardan biridir insan hayatında. (Çocukluktan çıkıp birey ve ergen olunduğu, bir gruba dahil olma ve saygı görme ihtiyacının en belirgin yaşlarıdır bu yaşlar.) Umarım etrafında onu doğru yöne yönlendirebilecek, ona sahip çıkabilecek yakınları ve çevresi vardır. Allah yardımcısı olsun.
    Her gecenin bir sabahı mutlaka vardır. Yüreğindeki anne acısı kolay dinmez ama yine de en kısa zamanda kendisini toparlayarak hayata daha sıkı sarılmasını tüm kalbimle diliyorum...
    B
    Dün kardeşimin bir arkadaşının (14 yaşında ) annesini bayramın 3.günü kaybettiğini öğrendim. engelli anne ve babası vardı , şimdi annesi yok , nasıl üzüldüm anlatamam. Hep senin depremle ilgili yazdığın yazı ve elbette şarkısı döndü durdu beynimde , uyuyamadım bile... Seninle neden paylaştım böyle üzücü bir olayı anlamadım sanırım senin yaşadığın depremi onlarda yaşadığı ve seni çok iyi anladığım için...

Dilerim bir daha depremler yaşamazsın ne konuda olursa olsun ve dilerim her günün huzur içinde geçer...
    B
    Çokkkk güzel bir gün diliyorum , sevgiyle ve sevdiklerinle geçen...
    B
    Yazdıklarını keyifle okuyor ve çok samimi buluyorum , iyi ki varsın...
    Teşekkür ederim sağolun hepinize çok teşekkür ederim.

Bu arada bugün bayram... Bu güzel bayram sabahında hepinizin bayramı kutlu olsun. Hepinize mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum. Sevgiyle kalın...
    Selam Scouter,

Bazı paylaşımların beni çok eğlendirdi, tanışmaya geldim. Ne var ne yok, nasılsın?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri