yelda_k
Reaksiyon puanı
8

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Yeldacım sorma ya.Ben bile kendime zaman ayıramıyorum inan bana.Okul bi yandan,bitirme projem bi yandan,sınavlarım b yandan kurslar bi yandan.Full doluyum.İnşallah en kısa zamanda dönerim ya.
    canımsın senin mutlu olmanı gönülden istiyorum birtanem...
    inan bana bende aynı durumdayım ...

tekrarlayan sorular beynimde ve susuyorum herşeye...
    nereye kadar bilmem gidecek...

kendime ve sana şu şarkıyı yolluyorum ..."bilemedim"

YouTube - Göksel - Bilemedim [2009 Mektubumu Buldun Mu]
    güzelim ...

dualarımı ediyorum ..inşallah hakkında hayırlı olana kavuşursun...sende benden duanı esirgeme...çokkkkkkkk öptüm:)
    Allah yardımcın olsun canım benim. Allah kolaylıgınıda verir hiçmerak etme sen. Tez vakitte rahat kavuşmanı diliyorum tatlı ruyalar;)

teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür sağolasın sende iyisindir umarım keyfin yerindedir inşAllah;) her daim güzel günlere uyanman dileğimle..
    Günaydın canımcım,
    İş güç koşturuyorum, sen nasılsın??? Keyfin nasıl????
    Çok öptüm :))
    S
    canım merhaba
    gönlünce güzel geçecek bir hafta diliyorum.
    sevgiyle mutlu kaly789
    B
    Güzelim yattığın odanın değil koridorun ışığını açık bırak bir de televizyonu açık tutarsan dinlenemezsin ayrıca ışığı açık tutman da beyninin dinlenmesini önler.
    Bugün kitap okurken uykuya dal , kapıyı kilitlediğinde de rahat , huzurlu uyursun. İyi uykular şimdiden... :)
    B
    Hu hu şeker ne yaptın yalnız kalma işini? Zorlanmadın değil mi?
    Yeldaa geldimmm.Sorma yoğun geçiyor günlerim yaa.Özledim falla seni ve diğer arkadaşlarımı.Haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.Anlat bakalıım ne oluyor bitiyor.Mesaj at özelden.İnşallah mükemmel şeyler olmuştur hayatında.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri