yeni bir hayat
Reaksiyon puanı
17

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Canım benim özür ne demek...

Senden çok sevildiğimi ve pozitifliğimi duymak nasıl gururlandırdı beni..Nasıl değerli bu sözleri benim için..Canım benim seni çok öpüyorum ve sevgilerimi kabul etmeni diliyorum

kiss3

pamukk, suzzy, bymehmet..

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim..Hep birlikte güzelliklerle dolu yeni bir hayat diliyorum..

Ziyaretçi kabulu başlamış. sevincli

Daha önce gelmiştim ama kapalıydı, kimse yoktu burada. :)

Yeni bir hayat, yeni yılda, yine, yeni bir hayat diliyorum, senin ve ailen için.

Her şey gönlünce olsun.sung66

canım seninde yeni yılını burdan kutlamak istedim....956k

ailenle ve tüm sevdiklerinle sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirmeni diliyorum...

sevgiler....actionsmile

Canım bu sene ,kalbimizden geçen dileklerin bizim ve evrenin en yüksek hayrına bizlerle buluşmasını diliyorum
    teşekkür ederim redflowers,çok incesin..

Çiçeklere de bayıldım..

İstediğin kahve olsun,gecenin bu vakti de iyi gider..

günbatımı kahvesi..y789
    Afiyet olsun..

Profil mesajlarımın açıldığını da bilmiyordum,bu ayarı benim mi yapmam gerekiyordu yoksa benim adıma gizli birileri mi yaptı bilmem artık..

Sevgiler..kiss3
    Merhaba ben geldim. sevincli

Profil mesajların açılmış canım hayırlı olsun s456Bende bir geliyimde çiçeğimi şöyle usulca bir kenara bırakıyım dedim.

E arada bir kahve içmeye de gelirim y789

Sevgiler canım.

Sağlıklı ve huzurlu mutlu yıllar.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri