R
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Günnaydııııııınnnnnnnnnnnnn

Harika bir gün geçirmeni dilerimmmmmmmmm..... Naber Roxie?????
    iyiyim teşekkürler biraz geç oldu ama...:(sen nasılsın..
    mutlu bir gün geçirmeni diliyorummm.
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine sevgi gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine para gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine aşk gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine mutluluk gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine neşe gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine dostluk gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine sağlık gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine anlayış gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine zorluklara karşı tahammül gücü gelmesini seçiyorum 956k
    S
    her şeyin gönlünüzce güzel olduğu..
    sevdiklerinizle beraber..
    sağlık mutluluk bolluk ve bereket dolu bir yıl olsun...
    mutlu yıllar....
    merhabalar,yazılarınız çok hoşuma gitti.bana çok benzediğinizi düşünüyorum.y789bikaç yazınızda benim düşüncelerimi kaleme almışsınız gibi.....tekrar merhabalarractionsmile
    evet. güzel demiştsin. :)
    hayatımda olduğun için mutluyum. ve senın gibi bir arkadaş kazandığım için daha da mıtluyum..
    mutlu ol hep. we inanalım. o beklediğimiz 'doğru' er geç gelecek. :):)
    bitanem, benim öyküm çok tuhaf. ben birini çok sewdim. tam 3 ay nasıl ağladım bilemezsin. ayrıldıktan 2-3 gün sonra o üzüntüyü atmak için bir şeyler aradım. tewafuk bu ya bi kadınla tanıştım,bana reikiyi anlattı. o gün bugündür reikiyle ilgili bütün siteleri araştırdım ve üye oldum çoğuna. ve iştee burdayım. şimdi ilgilendiğim sadece 3 tane site var reiki ile ilgili olarak. şimdi diyorum ki iyi ki bu acıyı yaşadım. şimdi onun bir sewgilisi war. ama artık umrumda değil ben reikiyle we sizlerle tanıştım.. diyorum ya rewafuk... bak senle ve buradaki güzel insanlarla tanıştım.. bu arada buraya da sabah kar yağdı.. burası wan.. :):) tanıştığıma çok memnun oldum..y789
    CANIM BU ÇİÇEKLER DE SENİN İÇİN...

başedilmeyecek hiç bir şey yok sevgili dostum. yeter ki sen umudunu kaybetme. cümlelerine biz diye başlama ben diye başla. çünkü artık o yok ve kabullen. en önce kendini ve onsuz da yapabileceğini.. her şey sende biter.. :) iyi kilerle dolu bir ömrün olsun..
    Günaydııııınnnnn,
    Nasılsın??? Bugün neşene neşene katacak güzel anılarla, güzel haberle dolu olsunnnnn:))))
    Sevgilerrrr:)))
    B
    Baktın hayatın tadını çıkaramıyorsun; Tadını kaçıranı, hayatından çıkar".
    [Bob Marley]<!-- google_ad_section_end -->
    Yeniden hoşgeldin Roxie,
    Güzel bir gün geçirmeni, vizeleri bir çırpıda atlatmanı dilerim:)))
    Bu arada Portekiz ve Fransa maceralarını da dinlemek için can atan biri var burada, bilesin!!!

Sevgiler
    B
    Merhaba demek ve güzel bir gün dilemek için uğradım , gülekal ...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri