Alexandra
Reaksiyon puanı
21

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Canımmmmmmmmmm , nerdesinnnnnnnnnn?
    ağzından bal damlıyo bal :D inş güzel güzel snv sonucum gelir yaa :)) neyse cnm teşekkür ettim beni unutmayıp yazdığın içn daha sonra görüşürüz:))
    teşekkür ederimmmm ben de sana iyi akşamlar dileyeyimmm arınmaya ve ders çalışmaya devam sen nasılsın? =)
    canım ablacımm sen gelirisndee gunum guzell geçmezmi:)

bugun buyukk bı gunnndeyimm evde ilk defa yalnı zkalıcamm yusuff yusuff ama ev arkadaşımmmmm ailesinin yanına gitti bende kendi evimizde bile kendim kalmzken burdaaa koca şejirde kalıcam yanı ınsallah kalabilirimmm
    B
    Canımmmmm çakılımmmmm
    Gel hadi çay içelim şöyle sıcacık iç ısıtan cinsinden , yanına da keyifli bir sohbet konduralım en afillisinden , değmesinler keyfimize....
    Uğramazmıyım canım ablam.Sen benim için ayrı bir neşesin.Pozitifliğine hayranım.Kurslara yazıldım sonra okul.Sonra kendimi geliştirmek için uğraşlarım.İnan gözlerimi açamıyorum uğraştan.
    Kendime ayırdığım zamanlarda kendimi geliştirmeye uğraşıyorum.Dinlenmiyorum.Zaman dolu dolu geçiyor.Daha iyisi olmalıyım çok daha iyisi..Öpüyorum ablamm yine uğrarım kendine dikkat ett... Seni çok seviyorumm
    güünaaaaaaaaaayyyyyyddddddddıııııııııınnnnnn, mesajına çok sevindim :) evet harika bir gün başladı çok nefis güneş parlıyor... teşekkür ederim... mutluluklar.....
    Günaydın Alexandra:))
    K.bakma yazmakta biraz geç kaldım.Baharın ilk evrelerinde tembelleşmemek elde değil.Belki bunun nedeni de oksijen oranının azalması ve bitkilerin solunum yapmaya başlaması olabilir.Bu evre insanda yorgunluk hissi verebiliyor.Umarım birgün herşey gönlünce olur.:)

Benim sınavlarım daha başlamadı.2 hafta sonra sıkıntılı dönemler olacak tabiki.Evet aslında haklısın bu günlerimi bile özleyeceğim.Fakat bu aralar çalkantılı dönemler geçiriyorum sanki.Biraz da takıntılı bir yapım var sanki.Sosyal fobik bir durumlar yaşıyorum diyebilirim.Çekirdek inancımıda araştırıyorum.Örneğin bugün cnm okula gitmek istemedi.
    Umarım bu durumlarım kısa sürer..
    Seninde iyi olmana çok sevindim..HErşey gönlünce olması dileğiyle;)
    Sevgiyle kal:))
    pek iyi sayılmam snvım var kaç gündür ona çalşyrm yorgun düştm :D ama senn yazdığını görmek iyi geldi:) sen nasılsn ne var ne yok?
    İyi diyelim iyi olalım ama pek iyi değilim ama neden bilmiyorum :D Sen nasılsın? Güzel dileklerin için teşekkür ederim bu arada,, sayende bir nebze de olsa daha iyi oldumm sevincli Her şey gönlünce olsun, Allah'ım her daim gönlüne güzellikler katsın, bol kedili bi hayat süresin İnşallahhh :))
    B
    Çok sağ ol şekercimmmmm
    İnşallah her şey çokkkkkkkk güzel olacak hayatımızda ne de olsa 2011 bizim yılımız :)
    Özledim seni hem de kocamannnnnnnnnn.....
    B
    Canım çakılım , çakılların şahı , sultanı...
    Ben de seni koskocamannnn özledim , torbamda sebepsiz mutluluklar var bu ara ... Senin de mutlu olmana çokkk sevindim .
    kahvemi içtim güzelcim bir dahakine beraber içelim olur mu?
    trendyoldan saatler almıştım kendime dün geldi taktım ona mutlu oldum , eşimin dediği gibi çocuk ruhluyum küçücük şeylerden mutlu oluyorum .
    Bir de akşam eve gidip gece güzelce uyusam değme keyfime , zira dün gecem uykusuz geçti , prensim malesef pek uyumadı da ...
    canım adını çok sevdim....çocukken çok sevdiğim dizideki saçlarına bayıldığım bir Alexandra vardı ..bana onu hatırlattın...
    ben iyiyim canım...senin de iyi olmanı yürekten dilerim...o sımsıcak yüreğini hiçbirşey üşütmesin..seni çok seviyorum arkadaşım..
    İyi gidiyor şimdilik çok şükür halimize:)). Üniversite sınavları başlayacak 2 hafta var.Hazırlanmaya başlıcam şimdilik.Bu aralar çok düşünceli davranıyorum hep dalıyorum.Bu yüzden tembellik başa bela oluyor.atlatmaya çalışıyorum.Senin nasıl gidiyor? Umarım iyisindir;)))
    Sevgiyle kal:)
    P
    AY ayy ay!
    Yeni nickimiz de pek afilliymiş,,sana şans getirsin tatlım benim,,
    nasılsın bakiim ?iyi ol, mutlu,umutlu ol! bak alemde ne dertler var, tsunamisi ayrı, radyasyonu ayrı, herkesin derdi kendine büyük tabii de, o insancıklara da haksızlık etmemek lazım,,azcık şükretmek lazım halimize...
    nınınınııııın! büyük havadis geliyo ! tabii herkesin havadisi de kendine büyük :))
    şeker topanım, bi aksilik olmazsa oğluşun doğumgünü 24 Mart-perşembe olarak belirlendi, şimdi içim daha bi rahat, daha huzurluyum, ve daha kaplumbağamsı....evini ardında değil önünde taşıyan, daima slow motion modda,bi garip tosbağa halleri işte ;) doğumdan sonra bu tosbağadan tavşan yaratmak zor olcak biraz, ama olcak :))
    çoooook öptüm Tinkim, sen de iyi ki varsın, kız biz Tanrının yarattığı en muhteşem mahluklarız,Tanrı olalı beri çıkardığı en iyi iş biziz bence, sence?
    Kralsıııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnblissy derty sevincliactionsmilegirlhahapartysmiley956kguitaru859music45cat56cat56cat56cat56cat568977:zpzp:happy6happy6 Çook teşekkür ederim ablacım sevincli İyiyim daha da iyi olacağım İnşallah. Umulur ki bigün kedilenebilirim de y789 Sen nasılsın? Yeni nickin hayırlı olsun bu aradaa sevinclisevincli Bence eskisi daha güzeldi ama bu da güzel :) Güle güle eessskiiiiiititttttt :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri