mendeseva19
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• estağfurullah :)) anlıyorum ya, ortak problem ikimiz arasında, bu şey.. Yalnız sen biraz daha yoğun yaşıyorsun işte, bu da geçiş döneminde olmandan kaynaklanıyor.. bide söylediğin gibi, duyguları yoğun olarak yaşayınca daha fazla etkiliyor.. elimden ne gelirse yaparım bu ruh halini rahatça atlatabilmen için.. yakın olsaydık ev araman için yardımcı da olurdum ama adana da hiç tanıdığım da yok ki :/ burdan da ancak yazarak oluyor.. imkânım olsa daha fazlasını yapsam...
    İnşallah yaa :)) Bugün derslerim onaylandı, bakalım.. bilirim yaa,, nemi çok fena oraların.. istanbulda bile duramıyorum, Adana daha beter allah sabırlar versin :// Ya ben de yurtta kaldım 4 sene olucak işte, ama memnunum sen yurt düşünmüyor musun?? yerinde olsam yurda çıkardım.. En azından biraz alışana kadar.. Bu arada neden öyle diyorsn yaa,, bak mutlu hissetmiyorum demişsin, bu mutsuz hissettiğin anlamına gelmez :)) Gerçi mutsuzluğumu atmak için, demişsin ama olsun.. Bu sayılmasın - görmezden gelelim, üstteki söylediğin diyor ki:

"mutlu hissetmiyorum ama mutsuz da hissetmiyorum. ben bunların hepsiyle, bütün bu küçük şeylerle başedebilecek güçlü bi kadınım.. bi parça da duygusalım ki bu herkeste var, insan olmanın özelliği ama bu asla pes ettiğim manasına gelmez, gözyaşlarımın dökülmeyişi de bunu gösteriyor.."

Dualarımdasın, İnşallah gönlüne göre versin Allahım, kalbinden geçenleri hakkında hayırlı olan, kılsın.. Sen de kendine iyi bak, canın sıkıldıkça yaz ben buralardayım actionsmile

son olarak; yazıyla aran nasıl?? yazayı seviyor musun?? günlük ya da şiir, öykü gibi şeyler??
    Hadi ya çok sevindim senin adına :)) 3 ay yatmak ne güzeldir yaa,, ben sürekli koşturuyorum canım çıktı.. yatamıyorum :D yattıkça yoruluyorum :P ben de napıyim ya, bu sene yalpalaya yalpalaya 4. sınıf oldum bu yıl bitirirsem iyidir ya, dua et.. eylülde giderim büyük ihtimal istanbula ben de.. Adana çok güzel şehirdir diyorlar bana görmek kısmet olmadı.. Bu arada senin de geçmiş baayramın mübarek olsun, eskilerle konuşmak iyi oluyor :)) Sen büyük ihtimal şu an yoldasın, iyi yolculuklar diliyorum..:))
    :D ben de dün sabah geldim ankaraya, 6 sında gitcem şubatın.. tatilim kısa :O ama dediğin gibi gece gündüz karışıyor :D :D
    ben senden daha acımasız çıktım sanırım, siteye girmiyorum uzun zamandır :D Nasılsın umarım iyisindir?? Dee anladığım kadarıyla sende girmiyorsun.

Anmelden | Facebook

bu benim facebook adresim. Eklersen ordan konuşuruz. Eklemezsen canın sağolsun. En kısa zamanda görüşmek dilekleriyle...
    Selaaammm! Ben geldimmmm... :)

Aynen ya bende öyle aklıma estikçe giriyorum :D Her gün nette olduğum için her gün aklıma esiyor :P Öyle bi kısır döngü işte...
    hepmi ösym bizle dalga geçcekk bide ben onla dalga geceyim dedik.
    tüm unılı arkadslar girioo bu yıl sınavaaa bende gircem oyuzdenn .
    inşallah canım kazanırsında .allah sanada ösymyle dalg agaecemeyi nasip etsin
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri