Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
olsun kediler seni seviyordur belki birgün yanına gelen bir kedinin başını okşarsan artık kedileri sevebilirsin önyargısız ol ama kediler nankördür demeden))
teşekkür ederim elparanoid) anlattıkların gerçekten hoşuma gitti. özellikle aklına koyduğunu yap.bu gerçekten güzel telkinleri dinlemeye başladığımdan beri bende bi cesaret var.korkuyorum ama cesurumda.çekindiğim her türlü şeyi yapıyorum)ben 3 hafta ego ve suçluluk dinledim sonra listeme kendine güveni ekledim ama 3 gün sonra sosyallik topluluk başkalarını ve mutluluğu ekledim 2 haftadır dinliyorum.ama liste kabarık olunca geç oluyomuş etkiler o yüzden şimdi ego suçluluk kendine güven mutluluk dinliyorum.bir hafta arayla eklicem telkinleri.inşaallah bende senin gibi etkilerini görürüm telkinlerin.çok teşekkür ederim öğütlerin için))çok sağol
kardeş merhaba bende senin önceki halin gibiyim yani pasif ve utangaç.bana hangi telkinleri dinlediğini söyleyebilir misiin?isme özelde dinledin mi?yardımcı olursan çok minnettar kalırım.şimdiden teşekkür ederim.
slm elparanoıd bn samet su boy uzatma telkinine baktım fakat olmadı olmuyorda.. cünkü parm yok bende buna benzer bir ürün aldım...almanyadan ona para verdim. 50 tl bile veremiyorum...bn o yöntemi sana versem sende bana su telkini göndersen olur mu...mail. adresimi veriyorum.. sen gönder direk gönderiyorum...bu arada sozcan1992@hotmail.com sen ekle..burayada mail at...olumlu veya olumsuz cewap bekliyorum
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.