M
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• 11 li set.Atakan beyin söylemesi , dünyada kullanılan ve popüler olan bütün telkinler varmış ve birinden yakalamazsa birinden yakalar o sebeple bu daha fazla sonuç alma şansınızı arttırır demişti...
    ben set olarak ilk kez gördüm njormal telkin aldım ben setler dahamı etkili pek anlıyamadım kaçlı set aldın sen?
    Aslında birşeyde yapmak gerekmediğini söylemişti Atakan bey.... ben set olanını yeni edindim, 3 hafta oldu düzenli kullanmaya çalışıyorum.
    ben sadece boy uzatma telkinini dinliyorum onun dışında bir şey yapmyorum.sen set halindemi dinliyorsu?
    Evet dinliyorum.Sen neler yapıyorsun telkinin dışında.Sitede satılan telkinlerden hangisini dinliyorsun( 1 li,3 lü,11 li gibi setlerden)
    forumumuzun sultanı selvi boylum nasılsınnn? epeydir halini hatrını soramadım umarım keyfin neşen yerindedir...956k
    Selaaammm! Ben geldimmmm... :)

aminnn ablacım aminnn...
    şu aralar durumlar biraz karışık fazla nete giremiyorum boğuştuğum büyük problemler var:( duanı eksik etme
    kendine iyi bakkk
    kendimi toplar toplamaz çalışmalara devam inş.
    Hayatında her şeyin dilediğin gibi gitmesini, mutluluğunun ve huzurunun daimi olmasını dilerim :))))
    Bigokyanus, mesajını şimdik görebildim:((((çok teşekkür ederim.... Senin de herbişeyler gönlünce olsun ve tüm güzelliklerle...
    Günaydınlar Canımcığım..... hiç kızarmıyım ben sana, tam tersine hoşuma gitti inan... Nasıl gidiyor bu arada, ben disiplinimi kaybettim.... olacağına olan inansızlığımdan değil, günümü proğramlayamamaktan... bu aralar çok yoğunluklar oldu.... şimdi de başlayacağım gene birşey olacak diye isteğim kırıldı....ben de girip girip bakıyorum yazmışmısın diye.... mesajına çok sevindim Canım, benimde dualarım seninle .... sende kendine çokkkk iyi bak .. sevgiyle kal....
    iyi akşamlar ablaların en selvi boylusuuu :D
    umarım bu hitabıma kızmamışsındır y789
    kendimi böyle motive ediyorumda ben :D

bikaçgün sana rapor veremedimya elim dilim şişti saanki khkh56

ne yalan söyleyim özlemedimde değil...

kendine çok çok iyi bak dualarım seninle mutlu uzamalar...
    B
    Merhaba , süper bir gün dilerim , gönlünüzce ve sevgiyle ...
    Sevgili ablacım çok teşekkür ediyorum, çok güzel yazmışsınız. Beni önemsediğiniz için teşekkür ederim :) Benim adım enes, tanıştığımıza memnun oldum sevincli Akşam üzeri boşluğa düşerek o yazıyı yazmıştım, sağolsun internette arkadaşlarım beni yalnız bırakmadılar ve kısa sürede çıktım o durumdan :) Senin yazdıkların da pekiştireç oldu. Allah senden razı olsun, çok teşekkür ediyorum iyi ki varsın hep bizimle ol :)
    çok teşekkür ederim canım kardeşim.... evet çok doğru söylemişsin tatlım, hayırlısı ne ise o olsun inşallah hayatımızda... inanılmaz ama bir insanı görmeden bu derece ona ısınmak önemsemek hiç benim tarzım olan birşekil değil hatta mümkün değil...imkansız.... ama bir kardeşim olsaydı ancak bu denli önemseyebilirdim topalsolucancığım... sevgiyle kal inşallah...
    merhaba ablacımmm nasılsınnn? :) sana günlük rapor vermeyince içim bi gımıcık oluyor nedense:) harika bi gün bizi bekliyor,uzamayı reelde göremeyiince üzüldüğünü gördüm sakın kendini üzme unutmaki önce hayırlı olan bizim için bu daha önemli... ama uzarsakta harika olur tabiki:) senin yüzünü asık görmek üzer beni biz elimizden geleni yaparız olursa olur olmazsa muhakkak vardır bi sebebi... çok seviyorum snei sıcak kanlı güler yüzlü canım ablamm superxy
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri