Alexandra
Reaksiyon puanı
21

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Canım ruh hallerim değişken , bir bakmışsın sinirli , bir bakmışsın çok sakin , mutlu mutsuz aklına gelen tüm zıtlıklar mevcut ...
    Ama yogaya başladım ya , bir zaman sonra her şey sakin , dingin olacak :)
    Seni de çok iyi anlıyorum , şu an ki halini de ...
    Paylaşmak istediğin an numaramı biliyorsun , yoğunsun diye rahatsız etmek istemiyorum...
    B
    Bu da güzel bir deyimmiş kuzu , tombala torbası gibi olmak :)
    Ben de aynıyım tüm ruh halleri mevcut ....
    B
    İyiyim meleğim sen nasılsın?
    B
    Canımmmmmm
    Yani ismin hayırlı olsun :)
    Merhaba canım seni merak ettim, nasılsın ne durumdasın nete giremiyorum bu aralar yoğunum, umarım yeni nickin şans getiririr, tüm güzellikleri kendine çekeceğin muhteşem bugünün aydın olsun güzeller güzeli arkadaşım, duaşlarım seninle...
    Canım merhabalar:))

Yeni nickin şans getirsin :)

Her zman ki süpersin diyorum,sana herşey cok yakısıyor.
    Sevgiyle kalıp,bol bol gülelim, Hoşça kal;)
    Alexandra meraba :) santa1234 olann ismimi değiştirmek istiyorum mahkeme kararı dışında başka bir yol var mı :D:D
    B
    Canım benim düzelecek şeyler ben biraz sabırsızım sanırım:)
    Saçlarımı kestirdim az evvel öyle hafifledim ki anlatamam , çok cücel oldum çokkkkk :)
    teşekkür ederim.Ben buralardayım da bazen giremiyorum nete.Hayatımdaki değişiklikleri gözlemliyorum şimdilik aynı durumda.Çok sağol sende özlettirdin.:)Ben de bu aralar çekirdek inancına bakıyorum da.Bilinçaltımdaki dirençlerime son vermek için :)) Sen nasılsın? Umarım sende çok iyisindir:))
    Sevgiyle kal:)
    İyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız? Ben daha kopamadım buralardan aynı yerdeyim : ))
    B
    Atlatmana çok sevindim canımcım , atmaya çalışacağım , sabah yogaya başladım tam 7 dakika yapabildim ki oğlum anneeee diye uyandı , ki sanırım benim huzursuzluğum kuzuma da yansıdı , gece boyunca her yarım saatte anneee diye ağlayarak uyandı kuzummm...

Geçecek canımın içi tüm sorunlar geçecek ve çok daha güçlü kalkacağız her şeyin altından ....
    B
    Ben artık anlamak istemiyorum sanırım , bugün bencil olasım var. Sadece kendi içime dönesim , bir de kendimi yaşayasım var...
    Yaşadıklarımdan ders alıp , daha bi donanasım var...
    Açıkçası çakılım içim durgun değil , fırtına öncesi sessizlik gibiyim , koskocaman tufanlar koparmak istiyorum. İnsanoğlu ne zor ...
    B
    Canım benimmmm sana da günaydın , annenin fotoğraflarını çokkkk beğendim hem de , ne kadar narin, ne kadar hoşmuş. Çok güzel de bir gülüşü varmış...
    Sanki senle çocukluk geçirmiş gibi baktım resimlerine , ne iyi ettin de ekledin :)

Sen nasılsın meleğim?_
    Ayy canım benim çok tatlısın. Rica ederim lütfen böyle söyleme :) Seni seviyorum. İyi ki varsın.
    P
    Tatlımcıııım,,ben de özledim seni,,nasl olayım işte..yuvarlacık, toparlacık,az kaldı diye diye sabıır telkin ediyom kendime,,ama daraldğım zamanlar sıklaşmaya başladı,,,yaaa sabır!
    sen neler yapıyosun,,işler yoğun mu gene?
    o güzel yüzün hep gülsün,,söyle yormasınlar seni fazla,,bak 2 kaplan gücündeyim,gelirsem,dağıtırım,psikolojim çok müsait,ayaklarını denk alsınlar :))
    çoook öptüm şeker topanım :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri