maviinci
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Allah'ın selamı, rahmeti, bereketi ve ihsanı üzerine olsun canım kardeşim.Allah gönlündekinin daha hayırlısını nasip eylesin. Nasılsın iyi misin görüşmeyeli? Ne zamandır hal hatır da soramadık :(.
    S
    teşekkür ederim enes iyiyim sen nasılsın her şey yolundamı
    gönlünce güzel bir hafta sonu diliyorumy789
    Merhabalar Enes'ciğim iyiyim çok şükür, sen nasılsın? Evet kardeşim çok uzun zaman oldu görüşemiyoruz, herşey yolundadır umarım. Eskisi gibi sık ziyaret edemiyorum artık,ara ara ugrayıp konulara göz atmaya çalısıyorum. Kendine dikkat et kardeşim, hoşça kal;)
    P
    bakkkbakk şehrin dışıymışşş.kalbimi kırdınn küstümm senlee .
    eski dostumm
    boşver ilaçları,bırak gitsin valla:)
    evet adana iyi iyi ama benimde baş ağrım azdı.
    bence bırakmalısın ilaçları.ben geçen sene kullanırken bambaşka bir insan olmuştum resmen artık kendimi tanıyamıyordum.sonra bıraktım.iyiki de bırakmışım.özüme döndüm.:Dilaçlar yaramıyor bana göre.ilk başta rahatlatıyor gibi oluyor sonrada yararından çok zararı oluyor.
    ayrıca 3,5 saat sırada nasıl bekledin ya,iyi sabır varmış sende.Ben 3,5 saati bırak 30 dakika bile bekleyemezdim orda:Dbir de üşütme bak iyi bak kendine.
    Ne yapim işte farkındalık konusu üzerinde çalışıyorum bugünlerde,kendimi meditasyona falan verdim.onun dışında konsantrasyonu artırma çalışmaları yapıyorum ve de en önemlisi telkinlere tekrar başladım.:)sen neler yapıyorsun?
    B
    Merhabalar , nasılsın? Gönlünce bir hafta dilerim , gülekal emi :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri