Alexandra
Reaksiyon puanı
21

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Kahve içiyorumm şekeerrrrr hadi gel beraber içelim ....
    günaydın arkadaşım cuman mübarek olsun Allah dualarımızı kabul buyursun.ve hepimize hayırlısını versin.hayırsız olan herşey geri gitsin olmasın.kendine ii bak kolay gelsin ....
    P
    anlatacaklarimla "uzun bir is hayatinda yasanacaklar, 3 ayda nasil yanasir" isimli bir kitap olusturur ?:))) su siralarda hic kitap yazmaya musait degilim :)) o yuzden koyy verrr gitsiinnnn
    canımcım. olgunlaşmak her haliyle güzel. ama içimde hala korkak bir çocuk var ,onu büyütemedim.arada bir beni ziyarete gelir bazen hiç gitmez,ne biliyim enteresan günler içindeyim.güçlü olmak ve çok akılcı davranmak zorundayım.elbette Allah a sığınıyor ve hayırlısını vermesini istiyorum.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.ve eğer hayırlısı olacaksa çok kolay olsun istiyorum.
    ama moralim iyi Allaha şükür. umarım senden taraftada herşey yolundadır.
    her şeyin kolay olduğu bir gün dilerim sana da.kendine ii bak.
    B
    Canım benimmmmm
    Çok güzel imgelemişsin , huzurlu olman ne güzel .
    Bekleriz paşamla birlikte kardan adam yapmaya ...
    Öpüldün şekerimmmmmmmmmm
    B
    Canımmmm günaydın ,
    Evet çakılcım hala da yağıyor kar inceden inceden , birikiyor yerlerde , tıpkı bizim azar azar içimizde dertleri büyüttüğümüz gibi . Sonra bir bakıyorsun ki yığın olmuşlar , karları kürüdüğümüz gibi sonrasında onları da temizlemeye çalışıyoruz .
    Sonrası bahar ne de güzel gelecek. En sevdiğim mevsim bahar benim ...

Seni çok özledim çakılım canım arkadaşım , gelsen de kar keyfi yapsak ne güzel olur. Akşama prensimle beraber kardan adam yapmayı düşünüyorum , sen de gelir misin?
    merhabalar, 5 aydan sonra, kocaman selamlarrr, sevgiler.... yasasin yasamak...
    günaydın arkadaşım.bu haftasonum güzel geçti . Allaha şükür evdede durumlar gayet iyi.bende iyiyim.ne yapalım işe başladık işte hafta başı.hayat be bi şekilde gelip geçiyor yaşlanıyoruz.ama öğrendiğim bişi var ki o da 35 ten sonra hayatı anlamaya başlıyorum.yok olumsuz bişi yok aksine çok olumlu hisler ve düşünceler içindeyim.insan keşke daha önce anlayabilseydim hayatı diyor ama bu gereksiz çünkü yaşadıklarımı yaşamasaydım bugün bu düşüncelerin sahibi olamazdım.neyse..uzattım yaaff.
    sana da güzel birgün güzel bir hafta diliyorum.herşey gönlünce olsun.kolay gelsin.
    Canım benim çok sağol,ya bilmiyorum ki bu aralar ben de nasıl olduğumu,bi öyleyim bi böyle...Üstelik zar zor konsantre olup ders çalışmaya çalışıyorum ve nete bile girmiyorum.Mesajını yeni okudum kusura bakma.Kendine çok iyi bak.Öptüm...
    günaydın can bu hafta yoktum . oğluş hastalandı evde ona baktım Allaha şükür iyi şimdi . bende iyiyim hayat işte bi şekilde gidiyo . umarım senin tarafta ta durumlar iyidir güzeldir.
    bugün cuma.cuman mübarek olsun.Allah dualarımızı kabul etsin.kendine iyi bak hoşkal ...
    B
    Canım ciğerim , biricik çakılım , seni sevgiyle kucaklıyor , her şeyin gönlünce olmasını diliyorum . Öpüldün en kocamanındannnnn....
    günaydınlarına yetişemyrm ama iyi akşamlar cnm:) ben de aynı şeklde yoğunum okul fln koşturuyrm. ama insanın meşgul olması güzel bşy:) iyiym ben tşkkr ederm sen nasılsın? sana da güzel günler diliyorum:))
    B
    Hu hu şekercimmmmmm,
    Nasılsın? Özlendin bilesin , süper olsun günün , gülekalsın :)
    Günayydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn diğer cadııııııııııııııııııı nabersinnnn ;)))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri