Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Merhaba güzelcim , baş ağrın çin üzüldüm , çok geçmiş olsun . Dilerim tekrarlamaz. Keyifle kal
S
Sultan
günaydın
her şeyin gönlünce güzel olduğu bir gün olsun
sevgiyle mutlu kal
B
bigokyanus
İyiyim güzelcim , ben de en çok baharı severim , en sevdiğim mevsimdir bahar . Baharda doğuşumda belki ondandır kimbilir . İyi olduğuna sevindim , her şey gönlünce olsun , sevgiyle kal...
B
bigokyanus
hu hu nasılsın şeker?
B
bigokyanus
Teşekkür ederim senin de günün süper olsun Gülümse olur muher zaman...
B
bigokyanus
Çok sağ ol canım benim umarım süper bir haftasonu geçirir , anı hanene güzel kareler eklersin...
S
Sultan
canım benimmmm
her şeyin gönlünce güzel olduğu bir hafta diliyorum.
sevgiyle mutlu kalıny789
B
bigokyanus
Gönlünce , süper bir gün diliyorum , selamlar
B
bigokyanus
Çok sevindim tabii ki tadını kaçıranları hayatından çıkar , ya da neden gönderildiklerini düşün dersini al ki bir daha karşına çıkmasınlar ve tam da istediğin gibi bir yıl yaşa , sevgiyle , huzurla, sağlıkla
Ah sanırım yanıldım, hakkın var galiba, neyle karıştırdığımı bulamadım ama... neyse.. yoğun iş temposuna ver artık, olur öyle)
Muhteşem bir yıl geçirmeni dilerim canım.
Günaydın Andromeda,
Komutanın olarak sana emrediyorum, bana emredersiniz deme!!!! ))
İçini güzel duygularla doldurup hiçbir şeyi saplantı haline getirmezsen, her şeyin en güzeli seni bulur Andromedacım.
Sen akıllı bir adamsın. Geleceğin zaten parlak olacak.
Olmazzzz, hep birlikte) Daha iyi misin??? Çalışmalar nasıl gidiyor??? Bölüm tercihin ne olacak? Bilişim mi???
Yeni yıla harika bir tempoyla başla, yepyeni kararlarının sana bol şans ve başarı getirmesini dilerim canım)
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.