house
Reaksiyon puanı
4

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Merhaba demek ve gönlünce bir gün dilemek için uğradım , sevgiyle kalasın :)
    NİCE GÜZEL MUTLULUKLAR SİZİNLE OLSUN.....TÜM KALBİMLE BUNU DİLİYORUM VE DE İNANIYORUM....SEVGİLER...
    P.S: Size mesaj yazanların altındaki "view conversation" bölümüne tıklayıp yazarsanız, mesajınız göndermek istediğiniz kişinin sayfasında onun tarafından görünür.

Keyifli paylaşımlar diliyorum
    olumlu düşünen ve sevgiyi içinde hisseden herkese bendende bol bol sevgiler.... Sevgili imay belki haddime düşmez ama anne ve babasından olumlu düşünme hakkında zerre kadar destek almamış hatta onları yönlendirmye ve olumlu düşünce için tek başıma savaş veren bir birey olarak sana şunu söyleyebilirimki kızını karşına al ve onunla konuş lakin öncesinde kendin endişelerinden arınmalısın sen hala onun için endişelenirken bilmeden onun iyiliği için bile olsa onu zorluyor olabilirsin unutma karşımızdakiler bizim aynamızdır,biz nasıl davranırsak karşılığı öyle alırız önce sakinleş çok endişeli görünüyorsun kendin ve kzıın için en iyisini düşün onu hep mutluyken imgele ve sakın kendini kötü annemiyim diye suçlama sen rahat olursan bunu onada geçirirsin böylece karşılıklı iletişiminiz güçlenir sen iyi bir annesin endişelenmenden belli naçizane bir tavsiye sana umarım yayarını görürsün sevgiler herkese....... :)
    bu arada hop diye atladığım için özür diliyorum hepiniz sevgiyle çözümsüzlüklerinize çözümle kalın
    inşallah bende çözeceğim
    pozitif düşünen bir insan olarak
    bugünlerde 13 yaşındaki kızımın çok ders çalışmaktan sıkıldığını ve çabalamasına rağmen hala düşük notlar aldığını görmek benim enerjimi kırıyor.Onun başarabileceğini biliyorum ancak ona yardım edemiyorum.Onunda pozitif düşünmesini sağlaarak kendine güvenini tekrar kazanabileceğini nasıl gösterebilirim.
    S
    sayfana bakmışken merhaba demeden geçmek istemedim
    her şey gönlünce olsun
    sevgiyle mutlu kaly789
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri