Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
canım benim duaların çok iyi geldi, dillerin ve yüreğin dert görmesin
biraz daha duaya ihtiyacım var galiba; bugün hep ağlamak geliyor içimden
iyi ki varsın, hep iyi ve mutlu kal canım benim...
canımın içi; bebeğim dünyaya geldi. ikimiz de çok iyiyiz, çok şükür. ve ben çooooooooooookkk mutluyum. rüyada gibiyim hala. seni çok özledim, ilk fırsatta konuşabilmek dileğiyle, öpüyorum tatlım...
Büyük bir kedi,kuyruğuyla oynayan küçük kediye sormuş.'Neden kuyruğunu kovalıyorsun?'.Yavru kedi cevap vermiş: Bir kedi için en güzel şeyin mutluluk.Mutluluğun da kuyruğum olduğunu öğrendim.Bu nedenle onu kovalıyorum.Yakaladığımda mutluluğa kavuşacağım.Bunun üzerine yaşlı kedi şöyle demiş: 'Gençken bende mutluluğun kuyruğum olduğuna karar vermiştim.Ama şunu fark ettim.Ne zaman onu kovalasam benden uzaklaşıyor.Ne zaman kendi yoluma gitsem peşimden geliyor...
Bir hayaliniz varsa mutlu olmayı beklemeyelim...Hayalimizin izninden gittiğimizde o ztn peşimize düşecektir.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.