Stroncow
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Önemli olan kopman değil zaten Stroncow, kendini daha iyi hissetmek için çabalaman. kendini her ortamda, her daim, her şart altında dingin ve huzurlu aynı zamanda da güçlü ve kendinden emin hissetmeni dilerim.

Sevgiler
    B
    Dilerim tez zamanda sıkıntın geçer ve huzura kavuşursun , her şey gönlünce olsun , gülekal emi :)
    B
    Hayat bu belli mi olur belki gelip gezeriz bizde :)
    Eğlenmene sevindim , dilerim hayatın boyunca hep keyifli anlar yaşarsın .
    B
    Ohhh keyif senin desene , yeni yerler görüp , yeni insanlar tanımak kadar güzel bir şey var mı hiç...
    Nerelerdesin?
    Oranın rüzgarı insanı uçurur. Ama olsun. Poyraz'a bir selamımı söyle sen... o beni anlar :)) Güzel yerlerden geçmeni, güzel günler geçirmeni dilerim:)) Bir seyahat güncesi yapsana:)) Fotoğraf da koyarsın. Hepimizi de gezdirmiş olursun seninle, ne dersin???
    P
    HAPPY FEETS-NEŞELİ AYAKLAR,,bizim favorimiz;

Bende iyiyim teşekkür ederim stroncow.Evet haklısın bu hayat oyunlarının mücadelesini veryoruz her vakit.
    Talkinlerle aranız nasıl umarım büyük gelişmeler yaşıyorsundur.:))
    İyiyim canım, sen nasılsın???? Neler yapıyorsun??? Keyfin yerinde mi bugün??? Benim biraz iş yoğunluğum var, onun dışında süpperim:))
    B
    Merhaba , süper bir gün dilerim , sevgiyle kal...
    Günaydıııınnnnnn,
    Harikasın Stroncow, bu teklifi reddedemeyeceğim, canım çok fena çay istiyordu:))) Hele de boğaz da... Hımmm... Hadi içelim o zaman:))))
    Stroncow umarım iyisindir.Bende mrak etmiyor değilim:)
    Neler yapıyorsun?
    Sevgi dolu ve mutlu birgün geçirmen dileğiyle ;)
    Ne var ne yok Stroncow??? Nasılsın??? Edward da sen de kayboldunuz??? Ben merak ederim, beni haberdar edin arada bir. :)))) Hatrını sormak için uğradım, dilerim hayatında her şey yolunda gidiyordur. Muhteşem bir haftaya başlaman dileğiyle :))
    Merhaba Stroncow.
    Nasılsın?Umarım iyisindir.:)
    Bir sorum olacak ben kendine güven telkinini dinliyorum 4 gün oluyor.
    Galiba pek etki yapmadı.Telefonmdan dinliyorum geceleri.
    Daha ne kadar dinlemem gerekir ve sosyallik arttırıcıya geçmelimiyim?
    Şimdiden mutlu ve mükkemmel bir hafta geçirmen dileğiyle,

Sevgilerimle,
    Merhabalar demek için uğradım.
    Sağlıklı, mutlu, sevgi ve bolluk dolu yeni bir yıl dilerim
    Sevgilerimle:))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri