daktilo
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Güzelim nerelerdesin ? Nasılsın? Keyfin ve huzurun yerindedir umarım . lütfen var olmanın gücü, echart tolle nin bir kitabı okur musun? Çok şey katacağına inanıyorum. Huzurla ve mutlu kal...
    YAZMIYORUM EVET ..ÇÜNKÜ ŞU ARALAR SINAVDAN GEÇİRİLDİĞİM Bİ DÖNEMDEYİM.İNŞALLAH ATLATINCA YİNE GELEBİLİRİM ARANIZA.....HOŞKALIN...
    B
    Güzelim sana da hayırlı cumalar , ALlah gönlünün muradını versin :)
    Çok şükür canım, çok şükür. Yolunda mı bilmiyorum ama yolda. Benim istediğim yolda. İçindeki o çocuğua söyle hep içinde kalsın ama sen varken hiçbir şeyden de korkmasın. Sen onu koruyacak kollayacak kadar bildin, gördün. Güçlü ol canım, bu devirde insan önce kendine güvenmeli. Her daim dimdik ol. Hayatta karşına çıkacak her şeye karşı dimdik ol, bu dünyada en güçlü varlık kendine inanan ve kendi işini yapabilen akıllı bir kadındır. Bunu da sakın unutma. Hayatta her şeyin hayırlısının gelip seni bulmasını dilerim canım benim:)) Öptüm seni en koccamanındannn!!
    B
    Sevindim önünde yolların açık olmasına , dilerim hakkında hayırlı olan olur ki zaten başımıza gelen her şey en hayırlıdır.
    Allah gönlünün muardını versin, Allah'a emanet ol.
    B
    Çok şükür güzelcim iyiyim , sakinim ...Dilerim senin de keyfin yerinde , prensin sağlıklı ve mutludur :)
    İnsan yaşadıkça kafasına taktığı konular, sinirlerini zıplatan konular ne kadar anlamsız görünüyor değil mi? Çok iyi anlıyorum seni canımcım:))) Aynı fikirdeyim seninle. Bende de aynı sukunet hakim bugünlerde. Olgunlaşmak böyle bir şey herhalde:)) Huzurlu bir olgunlaşma süreci geçirmemizi dilerim canım:))) Keyifli bir gün geçirmeni dilerimmm:))
    Günnaydııınnnnnnn canım benimmmmmmmmmmm,
    Nasılsın??? Keyfin nasıl hayatımmmmm????
    Selam canımmmm, ne var ne yokkk??? Nasılsın bugünnn???????? Seni sewgiyle kucaklıyorum:)))
    B
    Canım benim sana da hayırlı cumalar , Rabbim gönlünden geçen tüm isteklere kavuşmanı nasip etsin , gülekal :)
    SElam Şekerim nasılsınn????
    Muhteşem bir gün olsun bugün senin için:))) Sabah sabah öyle enerji doldum ki... Ne zamandır böyle olmuyordum... Dilerim sen de enerjiyle dolar, muhteşem bir gün geçirirsin:))))

Öptüümm:)))
    Selam hayatııım, bugün çok yoğundum, sitenin "S"sine bakamadım walla, şimdi de çalışmam lazım ama bir bakiim ben yokken neler olmuş didim:) Sen gelip mesaj bırakmışsın. Hastalığının hafiflemesine çok sewindim canım beniiimm:)) Güzel bir iş günü geçirmeni, güzel haberler almanı, bugün sevinçten içinin içine sığamamasını dilerim:))

Öptüm çooooookkkk!!!
    Sen bu salgın halde olan "eşşek gribi"ne yakalanmışsın sanırım canım ya... Bu virüs böyle uzatıyor iyileşme sürecini ama sen bitiriyorsun artık çok şükür canım benim:)) Allah şifalar versin:)) Benim tarafta hayat bana gülümsemeye başladı çok şükür. Görmezden gelmek mecburen, dört dörtlük diye bir şey yok sanırım ama şükürler olsun bu halimize de:))

Bn de seni çok öptüm canımcım
    İyi çalışmalarrr
    Bir an önce iyileş hayatımm.....
    Sağlığın her şeyden daha önemli
    Aaaaaa, canım sen hala mı hastasın yaa... Ay geçsin bitisn artık bu seni kovalayan hastalık... Canım benim, kıyamam ben sana yaa:)) Hayatımcım, sağlıklı, huzur dolu, Keyifli bir hafta diliyorum sana. Birlikte çalışalım bakalım :))) Orada olduğunu bilmek bana çok iyi geliyor :))
    İki gündür de ben hastayım, ayaktayım, çalışmaya devam ama burnum yanıyor, nefes alamıyorum. Bir de boğazlar şiş elbette:))) Şu yeni virüs türü yaklaşık 21 gün kadar vücutta kalıyormuş. Bir zaman süründürüyor maalesef canım. Aman sen kendini kola, geçti diye bırakma yeniden nüksetmesin. Çünkü iyi bir bakımla seni etkilemeden, engellemeden atılması mümkünmüş. Doktor didi walla:)))

Bakalım ben ne yapacağım. Ofiste herkes hastaydı, bir ben kaldıydım. ben de tutuldum. Enerjim yerinde ama... Ya bir de omzum tutuluyor habire. İşte ona çok bozuluyorum aslında.
    Amaaaann.... dediğin gibi allah başka dert vermesin:))

Çok öptüm kuzum:))

ne zaman istersen buradayım canım benim:))
    Günaydııınnnnnnnnnnnnnn, canım benimmmm:))))) Kıyamam ben sana. Migren gerçekten çok zordur bilirim, çok yakın bir arkadaşım da aynı dertten muzdarip. Sigarasızlık süper gidiyor. Arada bir sinirlerim gerilince vuruyor tabi ama alışıyorum. Çok daha rahatım artık:)) Hatay sana da hep gülümsesin çiçeğim:)) Çoook öptüm seni ben:))
    Canım Daktiloommmmmmm, geçmişler olsun arkadaşımmm:)) Hiç kıyamam, ver adresi ben geliim bakiim, ilahi... O filme fena halde gidesim var zaten. Kendi başıam gitmeyi planlıyorum. Ben de bağladım sorma... Yerde miyim gökte miyim, bilemiyorum bazen hakikaten:')))
    Senin de akndilin mübarek olsun canım benim. Kucak dolusu sevgiler... Ha bakmak konusunda ciddiyim....
    B
    Süper ötesi bir gün diliyorum , sevgiyle geçen , yüzünde gülümsemenin eksik olmadığı ...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri