H
Reaksiyon puanı
87

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Atakan Bey Merhabalar
    Öncelikle böyle yararlı bir siteyi kurduğunuz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
    Efendim kısaca durumumdan bahsettikten sonra sizden önemli bir ricam olacak.
    Ben 10 yıldır anne olma mücadelesi veriyorum.Bu sürede çok tedavi gördüm.Düşükler,olumsuz sonuçlanan tedaviler derken yaşımda ilerleyince görünürde herşey aleyhime gitti şu zamana kadar.
    Her tedavimde stres çindeydim.Yüzeysel anne olacağıma inanıyordum.İçim hep karamsardı.
    Sonunda değişmem gerektiğine birden inandım ve burada buldum kendimi.
    Eminim beni buraya getiren güç,hedefime varacağım konusunda bana mesaj verdi.
    Kendime anne olmak için 3 ay hedef koydum.Bu 3 ay benim için çok önemli.
    Sizden ricam bana benim durumuma uygun telkin içeren bir cd hazırlayıp,bana mail atabilirmisiniz?Lütfen hedefimin şaşmaması için çorbada sizin de tuzunuz olsun misali,yanımda olunuz.Şimdiden çok teşekkürler.
    1000 adım yürüyüşüm 1 adımla başladı.
    Saygılarımla
    Canan İdil
    ben şehir dışından yeni geldim ve mailime baktım telkinleri göremedim rica etsem özel mesaj olarak atabilirmisiniz .
    bende size bir selam vereyim dedim yeni üyeyim çekim yasasıyla start veren değişme isteği getirdi beni bu siteye burda bir çok benden olduğunu görmek beni çok mutlu etti iyiki varsınız
    slm..ben aydında oturuyorum,çalışıyorum.istanbul seminerlerinize gelmem çok zor.sizden izmirde ve haftasonu seminer yapmanızı rica ediyorum....teşekkürler...
    Merhaba, Durugörü ile Saysal tahmini grubuna üyeliğim onaylanmamış beni uygunmu görmediniz. Ben zaten bu konuda halihazırda çalışıyorum. Bu haftaki tecrübemi anlatayım. arabamda güneşliğin aynasına bakarak 10 kez derin nefes alarak gevşedim. Sonra gözlerimi kapatarak pazartesi günü çekilecek 10 Numara çekilişini görüntüledim. 22 farklı rakam çekiliyor ve 10 tanesini bilmeniz gerekiyor. Ben 28, 32, 27, 15, 12, 26, 23, 25 ve 14 numaralı topları gördüm. sonra birden bire gözlerim açıldı kontrolüm dışında. çok rahatlamıştım o 5 dk içerisinde. dünkü çekiliş sonuçlarında 12, 23, 25, 28, çıktı. Nden 22 rakam görmeden birden gözlerim açıldı. gördüğüm 9 rakamdan 4ü doğru 5i yanlış olması bunları nasıl ayırabileceğim. daha derim konsantrasyonu nasıl sağlarım. grupta bu konuları çalışak istiyorum. hazırladığınız telkin metnini gönderirseniz sık sık kullanarak sonuçları paylaşmak istiyorum. Yapmak istdiğimiz şey mümkün ama bir yerde eksiklikler var onu bulamadım henüz.
    meraba
    acaba boy uzatma cd lerine yurt disindsan sa ulasabilirmiyiz?
    bu durum da kargo ucreti yaklasik ne kadar olur?
    cevabinizi bekliyorum
    Atakancım. Sitemli bir teşekkür bırakmışsın profilime.actionsmile

Ziyaret edememiştim seni. Şimdi sana da uğradım. Bir kahve içeriz diye.sevincli

Merhaba
    Uzağı görmek için telkin yapilmaktadir.Bu konu ile ilgili üst menüden siparis formu doldurunuz.
    Olabilir 2 farklı versiyon dinlenenebilir.
    Sn Nevresim sizin telkinler de hazir mail atiyorum.
    Öncelikle Merhaba..
    sitenizle yeni tanıştım ve bir sorum var
    uzağı net bir şekilde göremiyorum yani miyop sorunum var bunun için ''uzağı gayet net görüyorum vs.'' gibi sözlerle bir telkin hazırlanabilirmi ? bilinçaltını bu şekilde inandırıp inanılmaz sonuç alan insanlar var..Umarım mümkündür

birde öncelikle ego ve suçluluk la ilgili telkin dinleyin demişsiniz.Egodan 2 tane suçluluktan 2 tane değişik versiyonlarda indirdim.Bunları ard arda dinliyorum yani ego-suçluluk-ego-suçluluk şeklinde bu doğrumudur ?

Çalışmalarınız için teşekkür ederim :)
    burdan yazıyorum çünkü size özel mesaj çok geldiğinden gözünüzden kaçabilir.galiba bu aralar yoğunsunuz diye telkinler hazır olmadı.bana acil lazım aslında ama ,yoğunsanız aceleyle yapmaya çalışmayın beklerimde gerekirse.kusura bakmayın sizi sık boğaz ettiysem,dediğim gibi ihtiyacım var ondan böyleyim.telkinler bunlardı;
    1-yüz kızarması 2-karizma 3-ruh ikizini bul 4-endişelerden kurtul
    özel mesaj olarak bana iletirseniz sevinirim.
    Sn Ezine bu telkin için özel mesaj ile yada bilgilendirme @ hayatimdegisti.com a mesaj gönderip siparis veriniz.
    Saime hn özel mesaj ile linki size gönderiyorum
    Boy uzatma telkinin ilk olarak 2008-Aralıkta göndermiştiniz.Bu günlerde yeni versiyonu gönderdiğinizi okudum .Lütfen bende istiyorum meilime gönderebilirsiniz.Teşekkür ederim.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri