Alexandra
Reaksiyon puanı
21

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• merhabalar
    profilimde sizden gelen uzun zamandan beri birkaç ileti var ancak cevap verdim mi veremedim mi hatırlamıyorum
    iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, iyi ki varsınız sapkal89
    P
    Merhaba tatlımmm,,ben de öslediiiimm ben de,resmin var şu aaan elimde,,nı nı nı :)
    ne yazık ki mor pelerinimin gücü bile göbeğimi kaldırmaya yetmior artık ;)
    he yaa kuduruyo valla,,hem de en çok uyucağım zamanlar başlıyo,,artık takla mı atıyo napıyosa,,yarın görcem onu dr.da,,
    sen nasılsın dünyaa güzeli,,fevkaladenin fevkinde günler,geceler dilerim :))ÖPERİİİİİM!
    P
    GÜNNAYYDN!
    canımcım harika bir hafta diliyorum sana.çok hastayım. resmen yatsam annem olsa da bana baksa.hem üşütüklük ! var hem de migrenim iki gündür kötü tuttu.neyse umarım sen sağlıklısındır.
    arkadaşım bir de not düşmeden edemicem.umarım sinemaya gidicek vaktin vardır.çünkü aşk tesadüfleri sever filmini görmen lazım.belki de gitmişsindir haftasonu.valla ben çok sevdim.duygusala bağladım iyice.üffff ne biliyim...
    haaaa unutmadan....
    KANDİLİN MÜBAREK OLSUN ALLAH BUGÜNLERE TEKRAR KAVUŞMAK NASİP ETSİN.DUALARIMIZI KABUL BUYURSUN İNŞALLAH.
    Merhaba bluepebbles.
    İyiyim ne olsun.Telkinlerin süreçleriyle uğraşıyorum.Direnç gösteriyor sanki..
    Evet kendimi yanlız hissediyorum hala malesef,:S
    Ama hala umudum var hayata karşı.:)
    Umarım sizde iyisinizdir:)
    Sevgilerimle,
    P
    Günaydın şekerim,,ben de seni seviyorum datlım,,öpüjemm ;))
    Güzel bir gün bugün,,,inşallah senin için de çoook güzel,,dadından yinmez bi gün olsun,,neşeli haftasonları getirsin sana :))
    Geçmişşş olsun arkadaşınaa.. Seni görünce iyileşmiştir zatenn.. Hoşgeldinn Cadıııı ;))
    Canım ablammmm.İyiyim neşeli şeker ablacım.Sen nasılsın,nasıl gidiyor herşey yolundadır umarım.Çok sevimlisin çok seviyorum seni ben.Evde tatildeyim 2 gün sonra dönüyorum.aslında daha çok tatilm var ama son senem biraz kendimce yaşamam gerekli.Kendine dikkat et olurmu.Seni çok seviyorum.Hoşcakal.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri