KusadasiComputer
Reaksiyon puanı
11

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Hu hu nerelerdesin sen? Nasılsın? Her şey yolunda mı?
    P
    HAPPY FEETS-NEŞELİ AYAKLAR,,bizim favorimiz;

Hadi yaa, üzülme Özgürcüm ya, vardır her şerde bir hayır. Belki de seni bekleyen çok daha güzel haberler ve çok daha güzel bir gelecek var:)))
    Özgürrrr, nasılsınnn? ne var ne yoookkk? Yeni fotoğraflar var mı???? Uğramaz oldun artık siteye, hiç karşılaşmıyoruz wallahi:)))) Güzel bir haftaya başlamanı dilerim:))

Sevgilerrr!!!
    Özgür Nasılsın? Ne var ne yok???? Kuşadası nasıl??? İstanbul'a bahar geldiyse, sen orada fotoğraf çekmeye başlamışsındır bizim için kesin:))) Güzel bir gün geçirmeni dilerim:)

Sevgiler
    Günaydın Özgürcüm,
    Ne var ne yok??? Bugün de yemek var mı??? Ellerine sağlık, yemek yapanların çok olsun inşallah :)))
    Harika bir hafta geçirmeni dilerim :))
    Noolsun, burada sabah güneş vardı, şimdi kayboldu. Yavaş yavaş da serinliyor gibi sanki. Amaaan, sen dışarıdaki havaya ne bakıyorsun, ruhun güneşli olsun :)))
    Günaydın,
    Nasılsın??? Çok güzel bir gün olsun senin için. Ne var ne yok? İşler nasıl gidiyor??? Kuşadası nasıl???
    merhabaa:)

nasılsınızz?gecen gunku yardımız içinn tekrar teşekkür ederimm

ii gecelrr
    S
    her şeyin gönlünüzce güzel olduğu..
    sevdiklerinizle beraber..
    sağlık mutluluk bolluk ve bereket dolu bir yıl olsun...
    mutlu yıllar....
    S
    merhaba,
    gönünüzce güzel geçecek bir hafta diliyorum...
    sevgiyle mutlu kalın
    Günaydıııınnnn,
    Nasılsınız? Güzel fotoğraflarınıza baktım içim açıldı. İstanbul'da günlük güneşlik bugün. Ben şu anda fotoğrafını çekemeyeceğim ama hemmen size eskilerden bir adet göndereyim, sizin de içiniz açılsın dedim:)))

Güzel bir hafta geçirmenizi dilerim:))

Evet ben de böyle düşünüyorum. Birazcık gramer bilgimi geliştiriyim. Biraz da kelime öğreniyim. Ardından ingilizce dizilerden izlemeyi düşünüyorum. Hatta tasarladım bile. Big bang theory ya da monk ile başlayacağım. Hatta ilerletirsem. Naruto'yu da ingilizce altyazıyla izleyebilirim.

Teşekkür ederimmm. blissy
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri