cadi_bm
Reaksiyon puanı
6

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    güle güle harca:)
    Hoşbulduk canımcım:)))) Walla gözünü açamıyor zavallım:))) Etleri lime lime acıyormuş... Geçer geçer... İki güne bir şeyi kalmaz... Sen nasılsın? Neler yapıyorsun? Oralar nasıl???
    canııım buradayım, geldim, bir arkadaş rahatsızdı, işten önce ona bir uğradım. Öyle geldim. Ben de seni çok özledim şekerrrr...... Yettim yetiiimmm!!!!!!
    Cadıııııııım, cadıların cadısııııııı, tatlı cadııımmmmm.... Nasılsın şeker???? Seni nasıl özledim anlatamammmm... Ne var ne yok????
    S
    her şeyin gönlünce güzel olduğu,
    bütün mutlu olayların seni bulduğu,
    yüzünde kocaman bir gülümsemenin olduğu süper bir hafta diliyorum.
    sevgiyle mutlu kaly789
    Eyvahlar olsuuuunnn:))) Walla kıramayacaksan, giy patenleri, yapış pistin kenarlarına, yengeç yengeç ilerle, başka çare yok... Ya da yastığı bağlayacaksın arkaya, düşsen de yumuşak iniş... hay allah... kendim gitmiş gibi oldum, ben de aynı sen... azıcık buzda kayarım, düşmesini de bilmem, ya öne ya arkaya bodoslama... çok fena:)) Allah korusun seni kuzuuumm:)
    Canımmmm, iyiyim sen nasılsın??? Fena yoğunum iki gündür, ama manen yanınızdayım, walla, küremden seyrediyorum sizi :))
    Özledim şekercim, işleri yolliim, geleceğim :))
    S
    merhaba canım
    her şeyin gönlünce güzel olduğu bir hafta diliyorum.
    sevgiyle mutlu kalıny789
    Geldim geldim şeker:)) Toplantıdaydık, toplanıp duruyoruz biz böyle bu aralar, sen de gel:))
    S
    günaydın canım
    güzel bir gün diliyorum
    gönlünde mutluluk rüzgarının estiği
    sevgiyle mutlu kaly789
    S
    günaydın
    güzel bir gün olsun.
    sevgiyle mutlu kal
    Günnaydııınnn Cadıların en tatlısı, en bitanesi, en şekeri, en güzeliiiiiiii..... en en en ......
    Bu kahkaha büyüsüne bayıldım işte şekercim, koccaman gülümsüyorum sanaaaaaaa
    Günün büyülü olsun, her dileğin gerçek olsun canım beniimmm:)))

Dünyanın en tatlı Cadı'sııııııııııııı,

Hu huuuuuuuuuuuuu..... Orada mısıııııınnnnnnn???

Kurbağa bacaklarını ve kırlan süpürge sapını kapıya bıraktım,

Sen bilirisin gerisini,

Bu hafta için bize harika süprizler gönder de,

Keyfimiz tam olsun şekerlerin şekeriiii:))
    S
    canım benimmmm
    her şeyin gönlünce güzel olduğu bir hafta diliyorum.
    sevgiyle mutlu kalıny789
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri