newroses
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Ne demek asıl ben teşekkür ederim... Buradan herkese

newroses çok teşekkür ederim. Çok incesin. Devamı gelecek inşallah. Beğenmene sevindim. Ben de sana kelebek yolluyorum. Hayatını dilediğin gibi doya doya yaşaman dileğiyle. ttli3

Sevgiler. actionsmile

ben de sahip olduğum tümm mutlulukları, güzel duyguları seninle paylaşıyoruum sevincli
    çok teşekkür ederim newroses; seninde içindeki umut çiçekleri hiç solmasın canım, herşeyin istediğin gibi olmsaı dileklerimle... :)
    günaydıın sevgili newroses umarım hersey yolundadır günün güzel gecsin iyiki varsın
    S
    gönlünce güzel bir hafta diliyorum
    bütün dileklerin adrese teslim gelsin...
    sevgiyle mutlu kaly789

Öncelikle günaydın newroses.

Nasılsın benim melekim.özlettin kendini.İnş yakın zamanda görüşürüz.hoşçakal
    m-u-t-l-u-l-u-k.........gel gel gel saga...simdi sola ..tamam simdi oldu .....mesaji aldim ben superdi saolasin
    Benim yavru bir kedim var hep kuyruğunu kovalıyor ama bundan ben daha çok mutlu oluyorum sanki y789
    Mutlu bir hafta diliyorum. Sevgiyle huzurla ve sağlıkla...
    Harika bir hikaye gerçekten, çok beğendim canım. Çok tatlısın :)) İyi ki varsın, sabah sabah seninle ve böyle şeker bir kediyle güne başlamak içimi ısıttı :)) Sıcacık, sevgi dolu, başarı ve şans dolu bir hafta geçirmeni dilerim canım :))
    Yüzünde hep güller açsın :)
    Newrosess:))Çok güzel bi paylaşım.Çok teşekkür ederim.Ve profil sayfamı ziyaret etmeniz ayrıca sevindirdi beni.Mutlu kalın.

Bir gün iki çocuklu bir aile gezintiye çıkarlar. Çocuklardan biri yorulur ve babasının kendisini kucağına almasını ister. Baba da yorgun olduğunu söyler. Çocuk ağlamaya baslar. Baba bir tek kelime söylemeden ağaçtan bir dal keser, dalı bıçakla düzeltir ve oğluna verir.

- "Al oğlum sana güzel bir at" der.

Çocuk sevinçle ata biner ve sıçrayarak, ata vurarak evin yolunu tutar. Baba gülerek kızına döner ve :

- "İşte hayat budur kızım. Bazen zihnen veya bedenen kendini çok yorgun hissedeceksin. İşte o zaman kendine değnekten bir at bul ve neşe ile yoluna devam et. Bu at, bir arkadaş, bir şarkı, bir şiir, bir çiçek, bir çocuğun tebessümü olabilir" der.
    Etrafa bakıp da böyle bir atı arayan herkes bulabilir. Şunu daima hatırlayınız ki, hayatın ne kadar zor olduğunu düsünürseniz, hayat bir o kadar imkansızlaşır.

Sizin gibi güzel insanlarla tanıştığım için çook mutluyumm ;;;)))))))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri