Alexandra
Reaksiyon puanı
21

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• P
    ÖPERİMMM!
    Yettiimmmmmmmmmmmmm canımmm:)) Cadıııııı die seslen sen nerde olsam duyarımm bennn :))) Cadılıktan ;)
    B
    Şekerrrrr sigarayı bırakmana nasıl sevindim bilemezsinnnnn ...
    Ha bir de çok özlendin bilesin :)
    Gülekal tatlı arkadaşım benimmmmm....
    Small and wave !! :)
    S
    her şeyin gönlünce güzel olduğu,
    bütün mutlu olayların seni bulduğu,
    yüzünde kocaman bir gülümsemenin olduğu süper bir hafta diliyorum.
    sevgiyle mutlu kaly789
    bişi soracaktım sanki korkularım tekrar geldi biriylre konuşurken yine takılarak konuşuyorum yada bişi diyemiyorum niye böyle oldu acaba :(((
    merhaba arkadaşım yoğun olduğun için pek rahatsız etmiyorum seni.herşey kolay olsun sana.herşey güzel olsun mutlu olsun.
    P
    Merhaba canımcım,,ben de özledim valla,,galiba bundan sonra böyle olacak,,az az takılcam nette,,zira günümün büyük kısmı,,yüksek yastıklarda yan gelip yatmakla geçiyo,,hiç hoşlanmam ya şikayet etmekten,,bu hafta epey zorlandım,,bi de grip felan derken,,konuşmaya yetmiyo nefesim,,anca Eren le benim o2 ihtiyaımızı karşılıyo ,,buna da şükür tabii,,Güneşim iyi maşallah,,hergün yeni bi huy,,yeni bi kapris ;)) olsun,yakışıyo keratanın kızına ,,misafir gelcek birazdan,,kaç gündür gelcekler gelcekler diye kasıldım gittim,,biran önce gelseler de atlatsam :))
    Sen neler yapıyosun Tinkim,,iyi misin hoş musun ? Ayakların yan basir,,yoksa sen sarhoşmusun,,diye giden bi türkü vardı di mi :))
    Ammman geyik yaptım gene kusura bakma,,elimde diil ;))
    Tavuk, balık,kelle
    bunlar yenir elle,,kimbilir belki birgün
    ben de kavuşurum senle,,,
    Bak biiii,ne dicem,,bi ara 2 karikatür göndercem sağa,,bu metinle ilgili olarak,,unutursam bana hatırlat olur mu,,zira ben bugünlerde unutkan olmanın dayanılmaz hafifliğini doruklarda yaşıyom :))
    Çoook öptüm canım benim,,söylettin gene beni deli deli ;))
    Çok çok çoooooooooooooookk iyiyimm ;)) Seni gördümm bir çokkk daha ekledim iyiliğime ;)) Yaaa buzda kaymaya gitcezz bugün arkadaşımı kıramıyom ama tırsıyorumm :)) Ben yolda yürürken insanlara çarpan Cadı nasıl kayarımm buzdaaa :P
    Hep sen mi geleceksin, bir gün de ben ziyaret edeyim.:) Havalar ne kadar güzel İstanbul'da bu aralar. Yakan keskin soğuk ne kadar hoş...:)

Kuzuuum, günaydın. Işıl ışıl geçsin günün. Öpüyorum seni.

kiss3 kiss3 kiss3
    canımcım nasılsın.umarım herşey yolundadır.beni merak etme biraz daha düzeldim.işimin başındayım.dün yoktun galiba hayırdır???kolay gelsin görüşürüz.
    S
    gönlünce güzel bir hafta diliyorum
    bütün dileklerin adrese teslim gelsin...
    sevgiyle mutlu kaly789
    merhaba yeni gördüm mesajınızı ziyaretiniz için teşekkür ederim....
    bende size en içten duygularmla sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim..:)
    iyi geceler.....
    sevgilerimle... :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri