Edward_87
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• ben teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. gelişim yolunuzun açık ve aydınlık olmasını diliyorum. saygılarımla.
    bence kendıne güven telkınınden sonuç almadan sosyallık arttırıcıya geçmek bana pek uymuyor. neden dersen? sosyallık arrtıırıcı sosyal ortamlardakı etkinliğimizi arrtırabılır ama kendıne guven telkınınden henuz sonuç almadım diyorsun bunun yanında ortamlarda toplum herzamanki bilinçaltı saldırılarını gerçekleştirecektir. dolayısı ile kendıne güvenimiz tam sağlanmadıgı sürece bu bize zorluklar çıkarabılır diye düşünüyorum. bu benım naçizane fikrim. bende henuz yenı sayılırım forumda. çok değerli bilgili moderatorlerımız mevcut forumumuzda onlara bir sor bakalım birde onların düşüncesi nedir diye? ona göre yap seçimini derim.
    evet dinliyorum hiç listemden çıkarmadım ben onu :) ve zaten yılın ilk haftası yaşadıgım duygusal durum nedenı ile telkin dinlemeye ara vermiştim bir 10 gun kadar şimdi bir hafta-10 gundur ilk telkinleri yenıden dinliyorum ego,suçluluk,kendinegüven,zinde uyanma,ertelemebırak şeklinde 80er saati tamamlamam için yaklaşık 20 gün dinlemem lazım. şuan bende tekrar etkiyi hissedemiyorum ama. ilk dinlediğimde yanı 3 ay önce kendine güven telkinini bana bariz bir güven gelmişti. bu belirtilerin gecikmesini ben bilinçaltı dirençlerimiz olarak görüyorum. naz yapıyor bize adeta. bence sonuç alana kadar dinlemeye devam et. yanında kendıne güvenle ilgili olumlamalar tekrarlayabilirsin:) ego-suçluluk telkinin listende mi?
    merhaba teşekkür ederim güzel dileklerin için:) iyiyim çok şükür. sen nasılsın? iyisindir inşAllah. sevgi huzur ve mutlulugun hayatında baki olmasını diliyorum:) hoşçakalasın..
    Günaydın Edward,
    Çoook iyiyim, saol. Ben de senin muhteşem bir gün geçirmeni dilerim,
    Güzel haberler ve hoş süprizler gelip seni bulsun:))

Sevgiler :))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri