bilgendilo
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• şş gız fadik nabıyon bu yazdığım msjı herkes görüomu şinci neyin nesi gı
    B
    Merhaba güzelim üyeliğini iptal ettirdi , her şey gönlünce olsun , gülekal ...
    Selam Bilgencim,

İşlerim o kadar yoğun ki bu ara, başımı kaldıramıyorum canım benim. Ne var ne yok diye bile uğrayabilme şansım olmadı.

Sen nasılsın??? Harika bir gün geçirmeni dilerim canikom :))

Öptüüümm...
    merhaba nasılsınız? sizdeki değişimleri merak ediyorum doğrusu umarım sorunlarınızı çözebilmişsinizdir.
    Günnaydın Bilgencim,
    Nasılsın? Seni özlemiştim, ismini görünce hatrını sormaya uğramak istedim. Keyfin nasıl hayatım??? Bebeğin nasıl???
    merhabalar, foruma uzun süredir girmiyordum. çalışmalarınızda almış olduğunuz başarılar için sizleri yürekten tebrik ediyorum. sizlerde iyi ki varsınız. sapkal89
    Canım beniiiim,
    Asıl ben senden bu mail gelince çok mutlu oldum. İyi olacak hastanın doktor ayağına gidermiş, ben sadece kendi araştırmamı paylaştım, öğrenmek isteyen, merak eden sendin birtanem :)) Ne güzel, işine yarayacak!!! İşte buna çooookkk sevindim :)))
    Yeni yılın her günü sana mutluluk ve huzur getirsin:)) Çoook öptüm seni Bilgencim:))
    Bilgencim, nasılsın canım???? Taşınma işleri bitti mi? Yeni evin mutlulukla ve huzurla dolu olsun. Bebeğine de sevgiler:)
    P
    Von Küresel Ikınma Rock Grubu gepostete Videos: Küresel Ikınma - Yamuk Prenses | Facebook
    günaydın canımcım ben gece vardiyasına çağırdıkları için gelemediğimden işten çıkmak zorunda kaldığım için giremiyorum nete şu an kısa bi süreliğine girdim imgeleme yapmıya ve olumlu düşünmiye devam ediyorum bi de taşınma işleri var ev arıyoruz sanırım 2011e yeniliklerle merhaba diycem sen nasılsın uzun zamandır yoktun rumuzunu değiştirmişsin :) çok özledim herkesi yakında yeni işime başladığımda umarım görüşmek dileğiyle..
    S
    günaydın
    nerelerdesin güzelim nasılsın....
    umarım her şey yolundadır...
    sevgiyle mutlu kaly789
    S
    merhaba canım buralardayım...
    her günününün güzel geçeceği bir hafta diliyorumy789
    bayram tebriğiniz için teşekkür ederim, geç gördüm kusura bakmayın.
    umarım güzel bir bayram geçirmişsinizdir.
    P
    Tatlım benim,,pek minicikmiş daha,,ama çok hızlı büyüyorlar di mi :)Allah sağlıkla büyümek nasip etsin,,çok güçlü,,dirençli,,mutlu bir kız olsun daima :)
    İkinci çocuğum erkek olacakmış,,bu değil de,,o kadar minik bir bebek nasıl bakılır,,nasıl tutulur,,bunları düşündükçe heyecanlanıyorum çok,,sanki daha önce hiç bebek bakmamışım gibi,,ama elimde değil,,bi de bilirsin işte doğum olayı korkutuyo gözümü,,ama iyi olacak inşallah :)
    P
    P
    Günaydın canımcım,,,bu sabah ve tüm sabahlarda iyi ol inşallah :)
    Tatlım ben raporluyum çünkü ; karnımda bir melek büyüyor :) işyerim epeeeey uzakta,,ikimizin sağlığı için dr.um o yolu göze almamı istemiyor,,biz de evde birlikte büyüyoruz (ben daha ziyade enine büyüyorum)
    Bi de Güneşim var teyzesi,,kardeşi doğduğunda tam 5 yaşında koca bir abla olacak ve çok heyecanlı kardeş konusunda :)
    Senin de bir meleğin var galiba,,Yasemin'in alttaki msj ından öyle anladım,,kaç yaşında ?
    Kuzucuğunla çook mutlu,,sağlıklı,,uzuun bir hayat yaşamanı dilerim :)
    Sevgimle kal :)
    Ah Bilgencim bu harika bir haver gerçekten. İçin rahatmış senin de, çok sevindim. İnsanın annesi yakınlarındaysa sırtı yere gelmiyor zaten. Gerçekten çok sevindim bu habere:) Küçük Bilgen de mutlu ve huzur içinde anneannesinin kollarında büyüyecek. İmgelemelerinin işe yaraması da cabası elbette. İmgelemeye devam öyleyse:)) Çok temiz kalplisin canım benim, evren seni desteklemeyecek de kimi destekleyecek???
    Mutluluklarla dolu bir ömür geçirmeni diliyorum canım benim:))
    P
    Merhaba Bilgenciğim,,güzel bir tatil geçti gitti -laf aramızda bana hep tatil,,sürekli raporluyum ama mutlu - umarım senin bayramında güzel geçmiştir,,
    Bayram tadında bir hafta olsun :)
    Merhaba Bilgenciğim,
    Bayram tebriğin için çok teşekkürler. yeni açabiliyorum sayfayı. Umarım güzel bir bayram geçirmişsindir. Nasılsın?? Bebeğin nasıl??
    İkinizi de sevgiyle kucaklıyorum. Daha nica güzel bayramlar geçirmeniz dileğiyle:))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri