Alexandra
Reaksiyon puanı
21

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• P
    GÜNAYDIN TATLIM,,DÜNKÜ BAHAR GİTTİ KIŞ GELDİ,,AMA BU ŞEHİR YİNE GÜZEL HEP GÜZEL,Bİ DE SENİ SEVİYORUM :))
    Canımmm şimdi gördüm mesajını!! Anlat hemen neler oldu? İnşallah kurtuldum diye foruma yzmışsındır merakla bakacağım şimdi. :)
    günaydın güzeller güzeli mesajını yeni gördüm yeni işimde pek fırsatım olmuyu nete girmeye.. bütün güzellikleri kendine çekicen bi gün dileğimle.. öpüyorum canım..
    Merhaba Canım, çok teşekkür ederim iyiyim iyiyim çok şükür:)

Sen nasılsın, keyifler nasıl? Ben artık mesai saatlerinde siteyi ziyaret edemeyeceğim, hem vakit olmuyo hem de kısıtlama var. Yaşamım tüm hızıyla devam ediyor, sizler aklımda ve kalbimdesiniz. Neşeli, pozitif,aydınlık insanlar.Canımsınız, seviyorum sizleri. Hoşça kalın,sevgiyle kalın. Çok çok öpüyorum.
    Merhaba Bluepebbles,Nasılsınız?
    Güzel ve mutlu birgün geçirmeni dilerim.

Sevgilerimle:)))))
    canımsın sen ya.. mesajına ne çok sevindim anlatamam.. taşınma işleri bitti çok şükür.. ufak tefek işler kaldı bi de senden geçen gün öğrendiğim şu enerji temizliğini yapmam şart, ne kadar denk geldi :) ,meğer bu eve taşındıktan sonra yaşadığım tatsızlıklar bundanmış, enerji kirliliğinden :) ne çok şey öğrendim senden canım benim, yeni yıla yeni ev yeni işle başladım şükür.. sana çok çok teşekkür ederim, dostluğun ve senden öğrendiklerim için.. kucak dolusu sevgiler..
    P
    Gel güzelim gel,,bi yandan çay içip,bi yandan Karadağlar izliyom ben,,hiç izledin mi?
    P
    Günaydın şekerr,,nasılsın?
    yoğun musun bugün ?
    İyiyim kuzum, hamdolsun.:) Sen nasılsın? Ah toparlayamadım işlerimi. Bir ara seninle uzun uzun konuşalım.:) Özledim ya.

Öpüyorum seni kocaman kocaman kocaman kocaman, en kocamanından.:) kiss3 kiss3 kiss3
    günaydın can .süper bir gün diliyorum.kendine çok iyi bak.bu arada telkinlere başladım gene ama ertelemeyi bırak ve kilo verme:))))bakalım neler olacak.
    günaydın can .süper bir gün diliyorum.kendine çok iyi bak.bu arada telkinlere başladım gene
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri